מוּזִיקַנְט
משתמש חדש
איך אפשר להוציא דרכונים ל2 ילדים תוך 3-4 ימים?
לא רפואי חירום, אבל רפואי.
תודה רבה.
לא רפואי חירום, אבל רפואי.
תודה רבה.
הבעיה שאין תורים, ובינתיים לא מצאתי מישהו שיכול להמציא תור.אם צריך דווקא דרכון ביומטרי יש אנשים שיודעים לזרז בתשלום
אם לא אפשר דרכון זמני בלשכה לוקח בערך שבוע או בנתב"ג מיידי
את מי שאני מכיר מיועד לאלו שצריכים ביומטרי בשביל ארה"ב והוא מזרז ביומטרי לשבוע והוא לוקח די יקרהבעיה שאין תורים, ובינתיים לא מצאתי מישהו שיכול להמציא תור.
הענין הוא שאני רוצה לחסוך את העלות של זמני בנתב"ג [לילדים 400+], ואמרו לי שיש שעושים דרכון זמני תוך 48 שעות ב250
אם למישהו יש מידע, אודה לו מאוד.
אני גם מחפשת דחוףאת מי שאני מכיר מיועד לאלו שצריכים ביומטרי בשביל ארה"ב והוא מזרז ביומטרי לשבוע והוא לוקח די יקר
מה שקורה שבלשכה שולחים את זה להדפסה ולכן זה לוקח יותר זמן בנתב"ג מדפיסים על המקום
אני אנסה לשאול אבל לא נראה שהוא יכול לקצר כ"כ וגם העלות שהוא לוקח כבר שווה להנפיק בנתב"ג
אני יכול לתת פרטים באישיאני גם מחפשת דחוף
האם יש לך מידע מיזה שאוכל לפנות אליו?
.אני יכול לתת פרטים באישי
אני אבדוק פרטים באישי@מאיר עלי באבא
מי שאתה מכיר יכול גם לסדר תור מהיר לשגרירות ארה''ב בירושלים לצורך חידוש דרכון לאזרח ארה''ב?
הדרכון הקודם מלפני גיל 16
אני כאן בדקות הקרובותאין לי אפשרות לשלוח באישי
אפשר לכתוב כתובת מייל ותאשר שרשמת ואמחק?
אשמח לקבל מס' של מישהו שיכול לזרז הנפקת דרכון ביומטרי .את מי שאני מכיר מיועד לאלו שצריכים ביומטרי בשביל ארה"ב והוא מזרז ביומטרי לשבוע והוא לוקח די יקר
מה שקורה שבלשכה שולחים את זה להדפסה ולכן זה לוקח יותר זמן בנתב"ג מדפיסים על המקום
אני אנסה לשאול אבל לא נראה שהוא יכול לקצר כ"כ וגם העלות שהוא לוקח כבר שווה להנפיק בנתב"ג
יש למישהו מידע?אשמח לקבל מס' של מישהו שיכול לזרז הנפקת דרכון ביומטרי .
מאד מאד יעזור לי
תודה מראש
תוך כמה זמן זה צריך להיות מוכן??יש למישהו מידע?
זה ממש דחוף לי... (טיפול רפואי בארה"ב)
עד יום חמישי בלילהתוך כמה זמן זה צריך להיות מוכן??
הייתי בלשכה לפני יותר מחודש ,תוך כמה זמן זה צריך להיות מוכן??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: