דרוש מידע דרכון לתינוק עם עיניים עצומות

A

A.D

אורח
שלום,
היום עשיתי דרכון לבת שלי בת 3 שבועות, היה שם לחץ ולא היה ניתן לצלם עם עיניים פקוחות
אז הפקיד שאל את המנהלת והיא אמרה שזה בסדר, ואישרה את התמונה.
למרות שהתעקשתי לעשות תמונה חוזרת הם אמרו: "זה בסדר" ולא נתנו לעשות שוב
אני מנסה להבין האם זה לא יעשה לנו בעיות בנתבג או בכל שדה תעופה אחר בעולם? זה חשוב לנו ממש! כי יש טיסה מתוכננת בקרוב לארה"ב

אני חוששת מבעיות בשדה עצמו, אשמח לכל מידע או עזרה בנושא, והאם יש מישהו שזה גם קרה לו, ומה היה בשדה
תודה

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בדרכון הישראלי של הבן שלי - הוא בן כמה שבועות ועם עיניים עצומות. טסנו הרבה פעמים, ואף פעם לא עשו בעיות בכניסה וביציאה מישראל.
(איני יכול לחוות דעה לגבי שדות תעופה אחרים בעולם, מכיון שיש לו גם דרכון אמריקאי בו אנו משתמשים לצורך כניסה ויציאה במדינות אחרות, ושם הוא יותר גדול ועם עיניים פקוחות).

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
שלום,
היום עשיתי דרכון לבת שלי בת 3 שבועות, היה שם לחץ ולא היה ניתן לצלם עם עיניים פקוחות
אז הפקיד שאל את המנהלת והיא אמרה שזה בסדר, ואישרה את התמונה.
למרות שהתעקשתי לעשות תמונה חוזרת הם אמרו: "זה בסדר" ולא נתנו לעשות שוב
אני מנסה להבין האם זה לא יעשה לנו בעיות בנתבג או בכל שדה תעופה אחר בעולם? זה חשוב לנו ממש! כי יש טיסה מתוכננת בקרוב לארה"ב

אני חוששת מבעיות בשדה עצמו, אשמח לכל מידע או עזרה בנושא, והאם יש מישהו שזה גם קרה לו, ומה היה בשדה
תודה
יש לי כזה מלפני 30 שנה בגיל חודש עם עיניים עצומות. עבר בשלום. (במדינה קשוחה ביותר בארה״ב)
אחרי הכל, את באמת חושבת שהם יכולים לעכב את הבייבי בגלל זה?
לבייבי שלי יש מגיל פיצפון ובינו לבין מה שהוא עכשיו אין דמיון.. כמובן שלא עושים לנו בכלל בעיות.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
איזה בעיות עושים לילד עם עיניים עצומות ?
למה שיעשו בעיות ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה