יפה כתבת, ואין דבר כזה חברה שכל האוטובוסים שלה מיושנים, כי גיל ממוצע של אוטובוסים זה דווקא שכן נאכף בכל המכרזים.אין לי שום בעיה עם הטענות שלך, אני לא יודע בן כמה אתה וכמה חברות הספקת להכיר במהלך חייך, ואני לא הולך להתווכח איתך עכשיו אם השירות טוב או לא.
אני כן אגיד לך דבר אחד. לומר שהחברה מזלזלת וכו', זה משהו שתמיד אמרו ותמיד יאמרו. אין יישוב אחד שבו לא אמרו שהחברה מזלזלת בחרדים. אולי זה נכון, אבל זה מטופש לנסות לאמוד את זה לפי חברות.
אם היו מציגים בעיות טכניות אמיתיות, כמו למשל חברה שהאוטובוסים שלה כולם טרענטע'ס, כמו שהייתה תקופה כזאת באגד למשל, אני מבין. להציג את הקבלנים כבעיה, זה לא ממש נכון, בלשון המעטה. אדרבא, לפעמים יש לזה מעלות. כשזה לא בקביעות, כמובן.
אין שום דרך לחשוב או להוכיח שהחברה החדשה 'דרך אגד' לא תהיה מוצלחת, וזה בלבד מה שבאתי לומר...
קווים לא מעניינת אותי בכהוא זה, אפי' שאני נוסע הרבה פעמים לביתר. באופן כללי אני נוסע הרבה להרבה מקומות....
לרוב, בהתחלה יותר טוב. אני משתדל להיות אופטימי.חברה החדשה יהיה יותר טוב
לא היתה בדברי אפי' רמז לכך שמזלזלים בחרדים, זה חברה שרוב עובדיה במשרד הם חרדים וחלקם אפי' אברכי כולל בחצי יום.אני כן אגיד לך דבר אחד. לומר שהחברה מזלזלת וכו', זה משהו שתמיד אמרו ותמיד יאמרו. אין יישוב אחד שבו לא אמרו שהחברה מזלזלת בחרדים. אולי זה נכון, אבל זה מטופש לנסות לאמוד את זה לפי חברות.
בשיטה כיום אין שום משמעות לתחרות. מספר הנסיעות נקבע ע"י משרד התחבורה, ואין לחברה כלים להשפיע ע"ז יותר מידי.עדעכשיו היתה תחרות בין החברות .
במקרה כזה ספירת הנוסעים יורדת וזה עלול להשפיע על תכנון כמות הנסיעות בעתידרבותי , יש יתרון לחברה קבלנית שהרבה פעמים אין מכשיר תיקוף ומימלא הנסיעה בחינם !!!
היום ברוב המקרים יש לנהג מכשיר קטן לידורבותי , יש יתרון לחברה קבלנית שהרבה פעמים אין מכשיר תיקוף ומימלא הנסיעה בחינם !!!
ואם לא אז עוצרים באיזה מקום בכניסה/יציאה מהעיר, או באמצע הדרך....היום ברוב המקרים יש לנהג מכשיר קטן לידו
נכון וזה מהחסרונות של הנסיעות ה"קבלניות"ואם לא אז עוצרים באיזה מקום בכניסה/יציאה מהעיר, או באמצע הדרך....
בזבוז זמן של איזה רבע שעה לאוטובוס מפוצץ...
בסוף לא יתחיל לפעול ב-1.4 אלא ב-16.4עדיין לא יצאה הודעה רשמית,
למיטב ידיעתי זה יהיה בהדרגה, (אברר מול מנכלית החברה)
הם עובדים על זה.האם זה נכון שיהיו אצלם הרבה נהגים חרדים ? מה שיוריד
מצוות הנהגים בני דודים
בהתחלה יהיה רק את אשכול קווי בני ברקבסוף לא יתחיל לפעול ב-1.4 אלא ב-16.4
וזה יהיה בשלבים..
כן,
זה עדיין קיים? הבנתי שאסור כיום לעצור אוטובוס לגבייה.ואם לא אז עוצרים באיזה מקום בכניסה/יציאה מהעיר, או באמצע הדרך....
בזבוז זמן של איזה רבע שעה לאוטובוס מפוצץ...
אגד- אגד תעבורה זה לא חברת בת של אגד, היא חברת בת של אפיקים.בנוגע לחברות הבת התכוונתי לכך שחברות מפעילות חברות בת כקבלנים. זה קיים כמעט בכל החברות, ועל חברות הבת יש עוד פחות פיקוח מעל החברות עצמם.
אגד- אגד תעבורה זה לא חברת בת של אגד, היא חברת בת של אפיקים.
מסכים, בהתחלה צפוי להיות טובלרוב, בהתחלה יותר טוב. אני משתדל להיות אופטימי.
מה שבטוח שאלו שהתגוללו כאן מראש על החברה החדשה לפני שהיא התחילה לעבוד, הם אלו שיתלוננו אחרי שהחברה תתחיל לעבוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: