התייעצות דרוש פתרון יצירתי: איפה לשים את הכביסה המלוכלכת אם אין חדר כביסה/מרפסת ואין מקום באמבטיה?

לגדול נכון

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אולי ל"בסדנו" יש איזה פתרון של מסוק מעופף שמתקפל לסל כביסה ובשעת צרה אפשר לקפוץ איתו בגלישה על חבל מהחלון...
וברצינות: מי צריך לכבס בכלל? שורפים וקונים חדש.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
הייתי מנסה להוציא את המכונה מהאמבטיה ולהשים שם ארון לכביסה + אחסון
ולמכונה לעשות ארון יפה בסלון - אם יש נישה אפשר אפילו לסגור רק עם וילון

דוקא חשבנו גם על האופציה הזאת, תודה, אני רק צריכה למצוא איזה ארון יפה למכונה בסלון. איפה יש ארון במידות האלה? והשאלה אם זה לא 'תקוע' בסלון. האמת שזה גם יותר גדול אז יקטין ת'סלון, אבל מצד שני-לגבי הריח זה דוקא טוב כי מפזר ריח טוב בבית...
אני חושבת שיותר מעשי להוציא את המייבש ואז להניח על המכונה סלסלאות או כוורת עם תאים גדולים (ולסגור חצי תא) ככה הלכלוך נשאר באמבטיה והריח הטוב בסלון (מבחינה טכנית יותר מעשי להעביר מייבש מאשר מכונה הכוללת ברז חשמל וביוב...)

msh

משתמש רשום
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לשים בכל חדר שינה סל יפה מבד לכביסה. כך עשיתי במשך שנים. כשעושים כביסה, פשוט אוספים את הכביסה מכל הסלים, ממיינים ומכבסים.
היום סילקתי איזה פיל לבן מחדר הכביסה ושמתי שם סלסילות פלסטיק עם חלון, אחת על השניה (כמו סלסילות לירקות), וכל מי שיש לו כביסה שם במגירה הנכונה ואז זה מתמיין לי אוטומטית, אבל לך אין מקום אז זה לא רלוונטי.
אני לא בעד לשים מכונת כביסה בסלון, גם לא מאחורי וילון, כי זה עושה רעש והופך את כל הסלון לחדר כביסה.
אולי תשקלי להחליף מכונת כביסה רגילה במכונה עם פתח עליון, אלו מכונות יותר צרות ואלגנטיות, אז אולי יהיה לך קצת יותר מקום.
מצרפת לך תמונה של הסלסילות:
צפה בקובץ המצורף 1824445
זה ממש מכיל בקושי.. בעיניי לא משהו שמתאים למשפחות..

אפיפית

משתמש מקצוען
אני חושבת שיותר מעשי להוציא את המייבש ואז להניח על המכונה סלסלאות או כוורת עם תאים גדולים (ולסגור חצי תא) ככה הלכלוך נשאר באמבטיה והריח הטוב בסלון (מבחינה טכנית יותר מעשי להעביר מייבש מאשר מכונה הכוללת ברז חשמל וביוב...)
או ארון סלסלות ועליו את המכונה - יותר נח מהפוך

אפיפית

משתמש מקצוען
טכנית אי אפשר מבחינת הברז, הניקוז... והגובה
התכוונתי משהו בסגנון הזה:
1731972383251.png

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה