דרוש מידע דרוש עו"ד תותח לטיפול שורש במעסיק גזלן בתחום הגנים.

הרי האלפים

משתמש צעיר
עו"ד ענת שני רבה.
מצוינת עם ניסיון -בעבר כמדומה לי הצליחה עם תביעה של רשת הגנים של אגו"י
שיהיה בהצלחה לכולם
בשורות טובות

shani123

משתמש מקצוען
אני יודעת שכולם יקפצו עלי...
יש לי קרובת משפחה שעובדת הרבה שנים באחת הרשתות הגדולות,
והיא אמרה לי לאחרונה שאין לה בכלל תלונות על ההנהלה.
יש לפעמים תלונות קונקרטיות על ההתנהלות פה ושם אבל בגדול היא ממש מרוצה.
נ. ב. יכול להיות שזה תלוי רשת / עיר / מפקחת.
או שהיא לא יודעת על הזכויות הנרמסות שלה...:(
כדאי שהיא מקבלת שכר על כל השעות. שמקבלת תשלום על 2 נסיעות ליום. שמקבלת דמי הבראה , פנסיה (+הפקדה מלאה) ימי חופשה וכו'
בלי להחזיר עודף לרשת וכו'

אסתושי

משתמש מקצוען
או שהיא לא יודעת על הזכויות הנרמסות שלה...:(
כדאי שהיא מקבלת שכר על כל השעות. שמקבלת תשלום על 2 נסיעות ליום. שמקבלת דמי הבראה , פנסיה (+הפקדה מלאה) ימי חופשה וכו'
בלי להחזיר עודף לרשת וכו'
אני יודעת שבעלה מבין בכל הניואנסים של יחסי עובד מעביד והוא גם כן מרוצה

dvoradi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני מתפלא איך אף אחד עדיין לא אמר את הדבר הפשוט שחובה להתייעץ עם רב מוסמך קודם, לפני שתובעים בבית משפט.
אחרת עלולים להכשל בעוון החמור של הליכה לערכאות שהולך עליהם נקרא מרים יד בתורת משה! (שו"ע חו"מ סי' כ"ו), וגם כל הכסף שהוציא זה גזל.
כי זאת יש לדעת: לא כל פעם שפגעו בך זאת אכן סיבה הלכתית לתבוע כסף
אנשים נכשלים בזה כל הזמן וזה נורא ואיום, יותר נורא מהפגיעה, זה נורא האיסור החמור של הליכה לערכאות, ובכלל האם ניסיתים קודם לתבוע את המנהל בבית דין? בלי זה אף רב לא יתיר לכם ללכת לבית משפט.
דוגמא קטנה:
אם היה סיכום מראש עם הגננת שהיא מוותרת על חלק מזכויותיה, והיא הסכימה אפילו בלית ברירה, אז היא לא יכולה אח"כ לתבוע, גם אם הסיכום הוא לא חוקי, אך הוא תקף הלכתי, ואשמתך שהסכמת.

חזן הדגול

משתמש פעיל
פינדרוס טען בריאיון היום שהשכר הגגנות - יהיה תוספת וילך ישר לגננות ולא דרך המעסיק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה