מה שיוצא בשבת- שאנחנו רובינו מתיישבים על ארוחת פחמימות.
כשמוגשת המנה העיקרית, ובטח כשיש אורחים- אני אוהבת לשים על השולחן הכל מהכל. סיגר בשר. תפוח אדמה. אורז או בורגול. לפעמים גם מוקפצים סיני. תבשיל אפונה... וכמובן החלבונים העיקרים כמו בשר, קציצות, עוף וכו'... אבל תכלס.. יוצא שאנחנו ממלאים את הצלחת בהרבה בצקים ופחמימות.
תמיד חסר לי הירק.
לא כדי למלאות צלחת הגשה ולצאת ידי חובה (כי ביננו... ניסיתי שעועית מוקפצת- נאכל בקטנה. ברוקולי, כרובית וכו'...- הם ירקות טעימים בעצמם, אבל אף פעם לא מצאתי להם איזה טוויס מגניב שגרם להם להאכל בתאבון- כמו שהצ'יפס נאכל למשל...)
אז- יש למישהו רעיון לתוספת ירקות טעימה שתאכל בכיף?
אולי תיבול כלשהו שהופך את השעועית הירוקה למשל לקצת יותר משכנעת... אולי צורת ההכנה, אולי סוגי הירקות.. וכו'...
אשמח שתשפו אותי.
והמשתף התברך..
תודה!!
כשמוגשת המנה העיקרית, ובטח כשיש אורחים- אני אוהבת לשים על השולחן הכל מהכל. סיגר בשר. תפוח אדמה. אורז או בורגול. לפעמים גם מוקפצים סיני. תבשיל אפונה... וכמובן החלבונים העיקרים כמו בשר, קציצות, עוף וכו'... אבל תכלס.. יוצא שאנחנו ממלאים את הצלחת בהרבה בצקים ופחמימות.
תמיד חסר לי הירק.
לא כדי למלאות צלחת הגשה ולצאת ידי חובה (כי ביננו... ניסיתי שעועית מוקפצת- נאכל בקטנה. ברוקולי, כרובית וכו'...- הם ירקות טעימים בעצמם, אבל אף פעם לא מצאתי להם איזה טוויס מגניב שגרם להם להאכל בתאבון- כמו שהצ'יפס נאכל למשל...)
אז- יש למישהו רעיון לתוספת ירקות טעימה שתאכל בכיף?
אולי תיבול כלשהו שהופך את השעועית הירוקה למשל לקצת יותר משכנעת... אולי צורת ההכנה, אולי סוגי הירקות.. וכו'...
אשמח שתשפו אותי.
והמשתף התברך..
תודה!!