אם את עדיין מתלבטת, מכל המתכונים שהובאו פה, הייתי ממליצה לך ללכת על זה:יש פה מגוון של מתכונים ואני ממש מתלבטת מה לנסות.
אז לפני זה חשוב לי לכתוב שאני חייבת מתכון מושלם! טעים עסיסי ונימוח!
חשוב לי טעם פיקנטי ולא חריף, לא אוהבים אצלנו את המתוק...
אני ממש אשמח אם תפרגנו לי מתכון אבל באמת טוב!
הסלמון מפשיר לאיטו מחכה באיזה תיבול אני אפתיע אותו...
מנסיון שלי עם סלמונים, המוצרים האלה הולכים טוב, ויוצא טעים!לפילה סלמון גדול מנסיון יוצא מאד מאד טעים!!!!
כוס לימון
כוס שמן זית
ראש שום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה (לא חובה!)
את הלימון השמן זית והשום אני טוחנת ביחד או כותשת.
לשפוך מעל הדג, להוסיף מעל את המלח פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה
(לחסוך את העבודה של החיתוך פטרוזיליה כשאני מסיימת לטחון במגמיקס את הלימון שום והשמן זית אני מוסיפה את הפטרוזיליה / כוסברה לקיצוץ קל..)
אני אוהבת להוסיף מתחת לדג פטרוזיליה / כוסברה (לא קצוץ זה נותן המון טעם)
פרוסות לימון מעל
טעים!!!!!!!!!!!!!!!
אני מוסיפה לפטרוזיליה ולכוסברה גם שמיר - אם את אוהבת את הטעם, זה מוסיף הרבה.