תודה, אפשר מתכון למעדן הזה?קציצות, מעדן!
נשמע טוב, תודה לך!2 גבעולי לוף
1 בצל קצוץ
1 ביצה
חצי כוס פרורי לחם
מלח פלפל.
לקצוץ את הלוף והבצל לקוביות, לערבב הכל יחד ולטגן
אפשר גם כפשטידה בתנור יוצא מעולה!
בהצלחה
הידוע גם בשמו הצרפתי: וישיסואז. מרק כרישה ותפו"א - מתכון שמצאתי בספר של אביגיל מייזליק, יצא מולצח מאד.
המתכון, למי שמעוניינת (אני הורדתי בכמויות של הכרישה והתפו"א) :
4 גבעולי כרישה (כרתי, פרסה) חתוכים לאורכם, שטופים וקצוצים גס
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות
7-6 כוסות מים
מלח ופלפל
אבקת מרק עוף פרווה לפי הטעם
שמנת לבישול
שמים את הכרישה, תפוחי האדמה והמים בסיר. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מבשלים כעשרים דקות או עד שהירקות רכים. טוחנים את המרק בבלנדר לנוזל אחיד, מחזירים לסיר,טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי מוסיפים לו עוד מים. מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומגישים.
טעים עם קרוטונים.
טוב לדעת, עכשיו זה נשמע הרבה יותר טעיםהידוע גם בשמו הצרפתי: וישיסואז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: