בשרי דרוש מתכון ליאפציק

2525

משתמש רשום
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
שלום וברכה
כעת בימי בין הזמנים יוצאים לנופש למרפסת הביתית... ומתענגים עם צ'לונט בשרית טובה ויאפציק עסיסי
אך דא עקא, שאין לי מתכון טוב ליאפציק....
לכך אני ממקש את עזרתכן, למי שפעם כבר הכין יאפציק ויצא לו טוב, או שיודע על אחרים, בבקשה שיכתוב זאת לטובת כולנו
תודה רבה
 

רבקי ואזנר

משתמש צעיר
אין לי מתכון אבל אני עושה הרבה

מבשלת את הבקר(אסאדו ללא עצם לא זוכרת שם) עם בצל מטוגן תבלינים בשוטים (פלפל שחור, פפריקה מתוקה פפריקה חריפה ומלח )כמה שעות עד להתרככות.

מגרדת תפו"א בפומפיה כמו לקוגל ומערבבת את התפו"א עם מלח, שמן רותח,(לא חובה) ביצים ומוסיפה את המים שהבקר התבשל בו.

כשהכל מוכן אני מכניסה חצי מהכמות של התפו"א לתבנית מעל זה את הבקר (אני מפוררת את זה רצת עם היד)ומעל זה את התפו"א הנותר.
אופים על 180 מעלות למשך שעתיים שלוש.

בהצלחה ובתאבון.
 

דולפין כחול

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
זה מתכון מהיר, יחסית.

מטגנת בשר טחון עם הרבה שמן ותבלינים
מכינה עיסה של פשטידת תפו"א רגילה, שוטחת בתבנית 4\3 עיסה, שופכת מעל את הבשר הטחון, מכסה ב3\1 שנשאר, מכניסה לתנור לשעה וחצי פלוס מינוס.
יוצא מעולה
 

לא מאוחר

משתמש מקצוען
לעשות שכבות של התפו"א והבשר, זה מיותר ממש.
אפשר לערבב היטב את חתיכות הבשר והרוטב, עם עיסת התפו"א, ואז שוטחים הכל ביחד בתבנית.

בהצלחה בחופש...
 

מוישה מוישה

משתמש צעיר
 

ד.ב.

משתמש מקצוען
מתכון ממש מעולה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה