אני משתמשת פעם בשבולת שועל להכנה מהירה ופעם ברגילה. המרקם יוצא קצת שונהקודם כל תודה על המתכון!
רק שואלת, שאת כותבת קוואקר את מתכוונת לשיבולת שועל להכנה מהירה?
ועוד משהו, שאני רוצה להבין אחת ולתמיד, למה תורם הסודה לשתיה? (אני בכלל לא משתמשת בזה, באפיה אני שמה במקום זה א. אפיה. לא יודעת, שמעתי פעם שזה יותר טוב, דווקא היה לי פעם הוא שימש אותי לפתרונות בנקיון עד שזרקתי מחוסר שימוש. מבחינתי מדובר בתבלין מיותר.)
הסודה לשתיה משחק כחומר מתפיח. הוא עובד קצת אחרת מאבקת אפיה.