קינוחים דרוש מתכון לחטיפי גרנולה וחטיפי שוגי

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קודם כל תודה על המתכון!
רק שואלת, שאת כותבת קוואקר את מתכוונת לשיבולת שועל להכנה מהירה?
ועוד משהו, שאני רוצה להבין אחת ולתמיד, למה תורם הסודה לשתיה? (אני בכלל לא משתמשת בזה, באפיה אני שמה במקום זה א. אפיה. לא יודעת, שמעתי פעם שזה יותר טוב, דווקא היה לי פעם הוא שימש אותי לפתרונות בנקיון עד שזרקתי מחוסר שימוש. מבחינתי מדובר בתבלין מיותר.)
אני משתמשת פעם בשבולת שועל להכנה מהירה ופעם ברגילה. המרקם יוצא קצת שונה

הסודה לשתיה משחק כחומר מתפיח. הוא עובד קצת אחרת מאבקת אפיה.
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
המתכון של הני - ממכר
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מעולה:

חטיפי אנרגיה

חטיפי בריאות קלי הכנה. טעימים ומשביעים.
להתחלה מוצלחת של היום....

מתכון ל-60 יחידות

רכיבים:
5 כוסות קוואקר
4 כוסות פצפוצי אורז
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
2/3 כוס שמן
1 כוס דבש
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזים טחונים או קוקוס [לא חובה]

הכנה:
שימי בקערה את החומרים היבשים. הוסיפי שמן, ודבש. ערבבי היטב.
דחסי את התערבות לתבנית חד פעמים ענקית [בגודל תבנית תנור] מרופדת בניר אפיה. הניחי ניר אפיה נוסף מעל ולחצי היטב.
הסירי את ניר האפיה העליון.
אפי ב 180 מעלות כ- 18 דקות. לא יותר!

לקישוט [לא חובה]:
50 גרם שוקולד לבן
1 כף שמן

אחרי שהעוגה התקררה, המיסי יחד שמן ושוקולד. זלפי פסים מעל לעוגה.
צנני להתייבשות השוקולד. פרסי בסכין חדה ולא משוננת למלבנים.
אחסני בקופסא אטומה היטב בחוץ לחטיפים רכים או במקפיא לחטיפים מפריכים יותר.
@hbecker הכנתי את המתכון, יצא מושלם!!!!
תודה רבה!
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מישהי העלתה פה בעבר לא זוכרת את שמה במחילה
מתכון מהיר וטעיםםםם שמאז שגילינו אותו זה נעשה לכל חגיגה...
חומרים:
3 כוסות קורנפלקס -לטחון גס (אני עושה עם פצפוצים)
100 גר' שוקולד לבן חלבי
1 כף שמן
להמיס שוקולד ושמן, לערבב עם הפצפוצים, לשטוח בתבנית ולהקפיא.
היי אני רוצה להכין את זה עכשיו אז אשמח אם תעני לי על 2 שאלות קטנות - את טוחנת ממש בבלנדר או מרסקת ביד? ולגבי השוקולד, את מצפה ממש הכל כמו בקליק קורנפלקס או רק מעל כמו בחטיף שוגי עם העטיפה האדומה?
תודה רבה
 

גדיי כהן

משתמש פעיל
מה ההבדל?
אני חושבת בקשר לקורנפלקס - יותר מרוסק יצור לך דחוס יותר.
ועדיף ביד למה להסתבך עם בלנדר (אולי הכמות ממש גדולה...)
בפצפוצים ודאי שלא כדאי לרסק
ואין צורך לעטוף את השוקולד כמו בקליק ערבוב של החומרים יחד מספיק
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
מתכון חטיפי שוגי‬
7 כוסות קורנפלקס לפני השבירה
שוברים את הקורנפלקס שיהיה גרוס
2 חב' שוקולד לבן חלבי
5 כפות שמן
להמיס יחד
לשפוך על הקורנפלקס ולערבב
לשפוך ל2 תבניות אינגליש קייק
לשפוך מעך חבילת שוקולד חום מומס
לבסוף להמיס שוקולד לבן מעט ולזלף מעל הכל
להקפיא ולחתוך לאחר הפשרה קלה
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתכון חטיפי שוגי‬
7 כוסות קורנפלקס לפני השבירה
שוברים את הקורנפלקס שיהיה גרוס
2 חב' שוקולד לבן חלבי
5 כפות שמן
להמיס יחד
לשפוך על הקורנפלקס ולערבב
לשפוך ל2 תבניות אינגליש קייק
לשפוך מעך חבילת שוקולד חום מומס
לבסוף להמיס שוקולד לבן מעט ולזלף מעל הכל
להקפיא ולחתוך לאחר הפשרה קלה
תודה אפרת
אני רואה את זה רק עכשיו אבל בע"ה לפעם הבאה:)
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהי העלתה פה בעבר לא זוכרת את שמה במחילה
מתכון מהיר וטעיםםםם שמאז שגילינו אותו זה נעשה לכל חגיגה...
חומרים:
3 כוסות קורנפלקס -לטחון גס (אני עושה עם פצפוצים)
100 גר' שוקולד לבן חלבי
1 כף שמן
להמיס שוקולד ושמן, לערבב עם הפצפוצים, לשטוח בתבנית ולהקפיא.
במקור זה עם מודבק עם סירופ תירס ורק מצופה מלמטה בשוקולד לבן
 

כחול רויאל

משתמש מקצוען
@ה. בקר
תודה רבה רבה על המתכון של השוגי!!
הכנתי לכבוד תחילת השנה לילדים, נהנו מאדדדד
שאלה לגבי הסוכר \ דבש - אם מפחיתים כמויות יצא פירורי ולא מגובש?
(אישית אוהבת לא מתוק בכלל)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
תודה רבה רבה על המתכון של השוגי!!
הכנתי לכבוד תחילת השנה לילדים, נהנו מאדדדד
שאלה לגבי הסוכר \ דבש - אם מפחיתים כמויות יצא פירורי ולא מגובש?
(אישית אוהבת לא מתוק בכלל)
כן.
 

אסתי110

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מעולה:

חטיפי אנרגיה

חטיפי בריאות קלי הכנה. טעימים ומשביעים.
להתחלה מוצלחת של היום....

מתכון ל-60 יחידות

רכיבים:
5 כוסות קוואקר
4 כוסות פצפוצי אורז
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
2/3 כוס שמן
1 כוס דבש
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזים טחונים או קוקוס [לא חובה]

הכנה:
שימי בקערה את החומרים היבשים. הוסיפי שמן, ודבש. ערבבי היטב.
דחסי את התערבות לתבנית חד פעמים ענקית [בגודל תבנית תנור] מרופדת בניר אפיה. הניחי ניר אפיה נוסף מעל ולחצי היטב.
הסירי את ניר האפיה העליון.
אפי ב 180 מעלות כ- 18 דקות. לא יותר!

לקישוט [לא חובה]:
50 גרם שוקולד לבן
1 כף שמן

אחרי שהעוגה התקררה, המיסי יחד שמן ושוקולד. זלפי פסים מעל לעוגה.
צנני להתייבשות השוקולד. פרסי בסכין חדה ולא משוננת למלבנים.
אחסני בקופסא אטומה היטב בחוץ לחטיפים רכים או במקפיא לחטיפים מפריכים יותר.
@ה. בקר
הכנתי את המתכון ויצא טעים ברמות!
תודה רבה רבה!
 

שרה ע

משתמש חדש
קודם כל תודה על המתכון!
רק שואלת, שאת כותבת קוואקר את מתכוונת לשיבולת שועל להכנה מהירה?
ועוד משהו, שאני רוצה להבין אחת ולתמיד, למה תורם הסודה לשתיה? (אני בכלל לא משתמשת בזה, באפיה אני שמה במקום זה א. אפיה. לא יודעת, שמעתי פעם שזה יותר טוב, דווקא היה לי פעם הוא שימש אותי לפתרונות בנקיון עד שזרקתי מחוסר שימוש. מבחינתי מדובר בתבלין מיותר.)
היי, למיטב ידיעתי..
התפקיד של הסודה לשתיה שונה מהא. אפיה.
הא. אפיה גורם להתפחה והסודה לשתיה גורם יותר לאיורור..לחורים קטנטנים..למרקם שונה של הבצק(זה מצוי בעיקר בסוגי עוגיות למיניהם) מה שכן, צריך לשים מזה בזהירות ומעט כי מעט יותר ממה שנצרך עלול להרוס ממש.
לכן אם רשום סודה לשתיה תשימי אבל מעט (ממליצה פחות ממה שרשום)
בהצלחה:)
מקווה שעזרתי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה