תודה על המענה:אני מכיר באופן אישי, איש חינוך ותיק, שמומחה בעיקר לנושאים אלו, טיפוח ובניית אישיות לבחורים מתבגרים, קוראים לו הרב עמרם יוסף הלברשטאם, יש לו הרבה הצלחות בתחום.
הטלפון שלו הוא 050-4168604
באיזה עיר הוא מקבל?
תודה על המענה:אני מכיר באופן אישי, איש חינוך ותיק, שמומחה בעיקר לנושאים אלו, טיפוח ובניית אישיות לבחורים מתבגרים, קוראים לו הרב עמרם יוסף הלברשטאם, יש לו הרבה הצלחות בתחום.
כפי הידוע לי הוא מקבל בבני ברק.תודה על המענה:
באיזה עיר הוא מקבל?
אינני מכירה אף אחד מהשמות שהוזכרו לעיל. רציתי לכתוב כאן על גישות של מטפלים/ יועצים באופן כללי:
יש גישה של חלק מהמטפלים/יועצים לפתח את הכוחות שבאדם השני, להגביר מודעות ולאפשר לחלקים הטובים והחזקים שבתוכו לצאת מהכוח אל הפועל. זה כולל גם הצגת כלים מתאימים לעבודה עם עצמו, וגם הכוונה מותאמת לאדם ולמצב. זה מתאפשר על ידי הרבה ענווה מצד המטפל/יועץ והרבה הקשבה לשני ממקום נקי, כבוד אמיתי לעומד ממולו וליחודיות שלו, בנוסף לידע מקצועי מקיף.
יש גישה של יועצים אחרים, של 'אני אגיד לך מה צריך לעשות'. בגישה הזו המטפל/היועץ הוא 'למעלה' והמתייעץ הוא 'למטה'. ליועץ כזה, ייתכן שיש ידע וניסיון וגם עצות טובות ברעיון. יש לו לעיתים קרובות תשובה ברורה על כל דבר, כולל על דברים שהם אינדיבידואליים במהותם, או 'אבחונים' כהרף עין. חלק מהעצות שלו יהיו אולי טובות, אך הרבה פעמים לא מתאימות לאדם הספציפי, ויותר מזה - לא ממש מגדלות את האדם, לפעמים מקטינות אותו. לפעמים זה בגדר של לנצח בקרב ולהפסיד במלחמה.
לדעתי יש עדיפות מובהקת ליועץ/מטפל מהסוג הראשון, בפרט לבחור בגיל ישיבה גדולה, כשהמטרה היא לאפשר לכוחות שלו להתפתח לפי מה שהוא, ולהגיע לעצמאות אמיתית טובה.
המון העם מעריץ לעיתים קרובות יועצים מהסוג השני, שמשדרים ביטחון עצמי גדול, יש להם תשובה חתוכה לכל שאלה, והם יודעים (כמעט) הכל, עם תיאוריות וסיסמאות, אך בלי הקשבה עמוקה ופתוחה למקום האמיתי שבו האדם נמצא ולמה שבאמת קורה במציאות של אותו אדם/מצב.
אני מכיר באופן אישי, איש חינוך ותיק, שמומחה בעיקר לנושאים אלו, טיפוח ובניית אישיות לבחורים מתבגרים, קוראים לו הרב עמרם יוסף הלברשטאם, יש לו הרבה הצלחות בתחום.
אני שוב כוחבאינני מכירה אף אחד מהשמות שהוזכרו לעיל. רציתי לכתוב כאן על גישות של מטפלים/ יועצים באופן כללי:
יש גישה של חלק מהמטפלים/יועצים לפתח את הכוחות שבאדם השני, להגביר מודעות ולאפשר לחלקים הטובים והחזקים שבתוכו לצאת מהכוח אל הפועל. זה כולל גם הצגת כלים מתאימים לעבודה עם עצמו, וגם הכוונה מותאמת לאדם ולמצב. זה מתאפשר על ידי הרבה ענווה מצד המטפל/יועץ והרבה הקשבה לשני ממקום נקי, כבוד אמיתי לעומד ממולו וליחודיות שלו, בנוסף לידע מקצועי מקיף.
יש גישה של יועצים אחרים, של 'אני אגיד לך מה צריך לעשות'. בגישה הזו המטפל/היועץ הוא 'למעלה' והמתייעץ הוא 'למטה'. ליועץ כזה, ייתכן שיש ידע וניסיון וגם עצות טובות ברעיון. יש לו לעיתים קרובות תשובה ברורה על כל דבר, כולל על דברים שהם אינדיבידואליים במהותם, או 'אבחונים' כהרף עין. חלק מהעצות שלו יהיו אולי טובות, אך הרבה פעמים לא מתאימות לאדם הספציפי, ויותר מזה - לא ממש מגדלות את האדם, לפעמים מקטינות אותו. לפעמים זה בגדר של לנצח בקרב ולהפסיד במלחמה.
לדעתי יש עדיפות מובהקת ליועץ/מטפל מהסוג הראשון, בפרט לבחור בגיל ישיבה גדולה, כשהמטרה היא לאפשר לכוחות שלו להתפתח לפי מה שהוא, ולהגיע לעצמאות אמיתית טובה.
המון העם מעריץ לעיתים קרובות יועצים מהסוג השני, שמשדרים ביטחון עצמי גדול, יש להם תשובה חתוכה לכל שאלה, והם יודעים (כמעט) הכל, עם תיאוריות וסיסמאות, אך בלי הקשבה עמוקה ופתוחה למקום האמיתי שבו האדם נמצא ולמה שבאמת קורה במציאות של אותו אדם/מצב.
בני ברקבאיזה עיר הלברשטאם מקבל?
איפה הרב הלברשטאם מקבל?תודה רבה על הניתוח היפה...
תודה ל
ברוך השם מאד התרשמתי ממנו, אכן עושה רושם כי הוא מהמחלקה הראשונה המצוינת לעיל.
תודה רבה לכולם
0527141538מכירים מטפל טוב בבית שמש?
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים.0527141538
מכירה את הרב אהרון לרנר מבית שמש. [חסיד בעלזא]אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים.
מה שם המטפל, איפה מקבל, מה השיטת טיפול, יש לכם נסיון?
אני מחפשת עבור בחור חסידי, בן 16, עם דימוי עצמי קצת נמוך, לוקח אישי כל דבר קטן אפילו מילד בן שלוש, מצד שני פיקח מאוד מאוד.
אשמח לקבל פרטיםמכירה את הרב אהרון לרנר מבית שמש. [חסיד בעלזא]
מומחה מקצועי עדין וחכם מאד.
אשתדל מחר לכתוב לך מס' טלפון שלו.אשמח לקבל פרטים
אשמח לקבל פרטיםאשתדל מחר לכתוב לך מס' טלפון שלו.
בעז"ה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: