דרוש מידע דרוש מידע: מטפל ויועץ 'היימישער' (באידיש) לבחור בגיל ישיבה גדולה

יוסהלה

משתמש רשום
אני מכיר באופן אישי, איש חינוך ותיק, שמומחה בעיקר לנושאים אלו, טיפוח ובניית אישיות לבחורים מתבגרים, קוראים לו הרב עמרם יוסף הלברשטאם, יש לו הרבה הצלחות בתחום.
הטלפון שלו הוא 050-4168604
תודה על המענה:

באיזה עיר הוא מקבל?

מרחבית

משתמש מקצוען
אינני מכירה אף אחד מהשמות שהוזכרו לעיל. רציתי לכתוב כאן על גישות של מטפלים/ יועצים באופן כללי:

יש גישה של חלק מהמטפלים/יועצים לפתח את הכוחות שבאדם השני, להגביר מודעות ולאפשר לחלקים הטובים והחזקים שבתוכו לצאת מהכוח אל הפועל. זה כולל גם הצגת כלים מתאימים לעבודה עם עצמו, וגם הכוונה מותאמת לאדם ולמצב. זה מתאפשר על ידי הרבה ענווה מצד המטפל/יועץ והרבה הקשבה לשני ממקום נקי, כבוד אמיתי לעומד ממולו וליחודיות שלו, בנוסף לידע מקצועי מקיף.

יש גישה של יועצים אחרים, של 'אני אגיד לך מה צריך לעשות'. בגישה הזו המטפל/היועץ הוא 'למעלה' והמתייעץ הוא 'למטה'. ליועץ כזה, ייתכן שיש ידע וניסיון וגם עצות טובות ברעיון. יש לו לעיתים קרובות תשובה ברורה על כל דבר, כולל על דברים שהם אינדיבידואליים במהותם, או 'אבחונים' כהרף עין. חלק מהעצות שלו יהיו אולי טובות, אך הרבה פעמים לא מתאימות לאדם הספציפי, ויותר מזה - לא ממש מגדלות את האדם, לפעמים מקטינות אותו. לפעמים זה בגדר של לנצח בקרב ולהפסיד במלחמה.

לדעתי יש עדיפות מובהקת ליועץ/מטפל מהסוג הראשון, בפרט לבחור בגיל ישיבה גדולה, כשהמטרה היא לאפשר לכוחות שלו להתפתח לפי מה שהוא, ולהגיע לעצמאות אמיתית טובה.
המון העם מעריץ לעיתים קרובות יועצים מהסוג השני, שמשדרים ביטחון עצמי גדול, יש להם תשובה חתוכה לכל שאלה, והם יודעים (כמעט) הכל, עם תיאוריות וסיסמאות, אך בלי הקשבה עמוקה ופתוחה למקום האמיתי שבו האדם נמצא ולמה שבאמת קורה במציאות של אותו אדם/מצב.

נערך לאחרונה ב:

יוסהלה

משתמש רשום
אינני מכירה אף אחד מהשמות שהוזכרו לעיל. רציתי לכתוב כאן על גישות של מטפלים/ יועצים באופן כללי:

יש גישה של חלק מהמטפלים/יועצים לפתח את הכוחות שבאדם השני, להגביר מודעות ולאפשר לחלקים הטובים והחזקים שבתוכו לצאת מהכוח אל הפועל. זה כולל גם הצגת כלים מתאימים לעבודה עם עצמו, וגם הכוונה מותאמת לאדם ולמצב. זה מתאפשר על ידי הרבה ענווה מצד המטפל/יועץ והרבה הקשבה לשני ממקום נקי, כבוד אמיתי לעומד ממולו וליחודיות שלו, בנוסף לידע מקצועי מקיף.

יש גישה של יועצים אחרים, של 'אני אגיד לך מה צריך לעשות'. בגישה הזו המטפל/היועץ הוא 'למעלה' והמתייעץ הוא 'למטה'. ליועץ כזה, ייתכן שיש ידע וניסיון וגם עצות טובות ברעיון. יש לו לעיתים קרובות תשובה ברורה על כל דבר, כולל על דברים שהם אינדיבידואליים במהותם, או 'אבחונים' כהרף עין. חלק מהעצות שלו יהיו אולי טובות, אך הרבה פעמים לא מתאימות לאדם הספציפי, ויותר מזה - לא ממש מגדלות את האדם, לפעמים מקטינות אותו. לפעמים זה בגדר של לנצח בקרב ולהפסיד במלחמה.

לדעתי יש עדיפות מובהקת ליועץ/מטפל מהסוג הראשון, בפרט לבחור בגיל ישיבה גדולה, כשהמטרה היא לאפשר לכוחות שלו להתפתח לפי מה שהוא, ולהגיע לעצמאות אמיתית טובה.
המון העם מעריץ לעיתים קרובות יועצים מהסוג השני, שמשדרים ביטחון עצמי גדול, יש להם תשובה חתוכה לכל שאלה, והם יודעים (כמעט) הכל, עם תיאוריות וסיסמאות, אך בלי הקשבה עמוקה ופתוחה למקום האמיתי שבו האדם נמצא ולמה שבאמת קורה במציאות של אותו אדם/מצב.

תודה רבה על הניתוח היפה...

תודה ל
אני מכיר באופן אישי, איש חינוך ותיק, שמומחה בעיקר לנושאים אלו, טיפוח ובניית אישיות לבחורים מתבגרים, קוראים לו הרב עמרם יוסף הלברשטאם, יש לו הרבה הצלחות בתחום.
הטלפון שלו הוא 050-4168604

ברוך השם מאד התרשמתי ממנו, אכן עושה רושם כי הוא מהמחלקה הראשונה המצוינת לעיל.

תודה רבה לכולם

יוסהלה

משתמש רשום

אני שוב כוחב

תודה על הניתוח הנפלא

ידענו על מה להתמקד ואת מה לחפש

למעשה, כפי המלצת

אלפרד דרייפוס

היה הרב הלברשטאם השליח הנכון לעזור, בבניה פיתוח והעצמה

תודה לכולם

ג'יחניק

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני מכיר אברך ליטאי עם ניסיון רב במגזר החסידי מומלץ מאוד
אפשר להתקשר 050-4101759 מקבל בירושלים

גילי שוהם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים.

מה שם המטפל, איפה מקבל, מה השיטת טיפול, יש לכם נסיון?

אני מחפשת עבור בחור חסידי, בן 16, עם דימוי עצמי קצת נמוך, לוקח אישי כל דבר קטן אפילו מילד בן שלוש, מצד שני פיקח מאוד מאוד.

קופיריטרית

משתמש מקצוען
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים.

מה שם המטפל, איפה מקבל, מה השיטת טיפול, יש לכם נסיון?

אני מחפשת עבור בחור חסידי, בן 16, עם דימוי עצמי קצת נמוך, לוקח אישי כל דבר קטן אפילו מילד בן שלוש, מצד שני פיקח מאוד מאוד.
מכירה את הרב אהרון לרנר מבית שמש. [חסיד בעלזא]
מומחה מקצועי עדין וחכם מאד.

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
רפאל גרינמן

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
בס"ד

אני כותב המספר של הרב לרנר 0533113882

בהזדמנות זו אשמח גם לתרום את חלקי
תוכל להתקשר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה