כללי דרושים גרפיקאים בעלי נסיון?

izahk265

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אני חדש בתחום הגרפיקה, ואני רוצה למצוא עבודה,

אבל מה ההעשה שבכל מקום שמחפשים עובד חדש, רוצים שהוא יהיה יותר טוב מהקודם ולכן מחפשים רק בעלי נסיון ולא נשאר מקום לגרפיקאים חדשים שרוצים גם כן

לקבל נסיון.

אני מתעניין לשמוע מאחרים איך נכנסו לתחום הגרפי, וכמובן תשתדלו לתת עצות מעשיות שכל אחד יאכל ללמוד מהם.

והשי"ת יעזור שלכל עם ישראל יהיה פרנסה ולא יזדקקו לצדקה.

תאוצה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כדאי להתחיל עם עבודות פרטיות כי אנשים שמחפשים עבודות פרטיות\ קטנות\ חד פעמיות בד"כ לא מחפשים נסיון אלא בזול ועי"כ צוברים נסיון. וכן לפי נסיוני אנשים מחפשים זריזות, זמינות וגמישות בעיצוב לפי הטעם שלהם. אם תבטיח דברים אלו בעז"ה תצליח. עצה מעשית: פרסום בפורום דרושים בפרוג, לי אישית זה הביא כמה לקוחות. בהצלחה רבה!

minach

משתמש פעיל
צילום מקצועי
העצה שאני יכול להגיד לך, שבמידה ויש לך תיק עבודות שיש מה להתפאר בו תאמין לי שלא ידרשו נסיון, סה"כ ה"בוס" רוצה יכולת מקצועית מהעובד וברגע שאתה מוכיח לו שאתה באמת שווה ובעל יכולות הוא יוותר לך על הנסיון, אני בטוח. לכן מה שאתה צריך דבר ראשון זה ליצור תיק עבודות שישקפו את היכולות הגרפיות והעיצוביות שלך ובהתאם לזה יגדל סיכוייך למצוא עבודה יותר בקלות...
כמובן שכמו לכל דבר בחיים גם לזה צריך הרבה סיעתא דישמיא
בכל אופן בהצלחה גדולה בתחילת הדרך (וגם בהמשך....)

ליפשיץ

משתמש רשום
מי שבאמת טוב יחטפו אותו.
ותאמינו לי, אני מאייש את "אחת המשרות"
לפני שבכלל ניגשים לראיון, צריך לעבוד על זריזות, שליטה בתוכנות וכו' זה לא קשור לניסיון.
לא חוכמה לשבת בבית ולחפש עבודה כשאתה עדיין לא מספיק.

לא דיברתי אליך אלא בכללי.

izahk265

משתמש רשום
עיצוב גרפי
הייתי באיזה מקום, לא אומר את שמו, ואחרי יום אחד בעל הבית אמר לי שיש לי שליטה טובה על התוכנות אבל אני עובד יותר מדי זמן על עיצוב ולכן אני לא מתאים.

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י izahk265;602316:
הייתי באיזה מקום, לא אומר את שמו, ואחרי יום אחד בעל הבית אמר לי שיש לי שליטה טובה על התוכנות אבל אני עובד יותר מדי זמן על עיצוב ולכן אני לא מתאים.

תן לי לנחש, זה היה עיתון?

FishAir

משתמש רשום
נכתב ע"י Shia;602340:
תן לי לנחש, זה היה עיתון?

מנסיוני גם במשרדי פרסום זה כך. וכן אם הסטודיו לעיצוב הוא טוב, הוא עמוס עבודה ויש צורך בתפוקה. רק אם אתה עובד לבד אתה יכול לסנן ולסדר לך עבודה לפי הרצון שלך להשקיע בכל אחד.

izahk265

משתמש רשום
עיצוב גרפי
דווקא זה היה בדפוס,
אבל זה היה דפוס קטן מאד אם בעל בית מלחיץ במיוחד,
הייתי שם רק יום אחד.

369369

משתמש צעיר
נכתב ע"י izahk265;602559:
דווקא זה היה בדפוס,
אבל זה היה דפוס קטן מאד אם בעל בית מלחיץ במיוחד,
הייתי שם רק יום אחד.

אני מצטער בשבילך, זה נורא מתסכל ההרגשה הזאת.
אבל אל תצטער בית דפוס זה לא משהו, יצא לי לעשות כמה עבודות לבית דפוס מבחוץ,
זה היה סיוט, גם המחיר וגם הלקוחות שלא גמרו לנצל ולהטריד, אז תנסה לחשוב איך זה שאתה שם כשכיר.

דווקא אני עובד עכשיו במקום שאחרי 3 חודשים הרגשתי מספיק בטחון לספר למנהל סטודיו שאני מתחיל כי תכלס' ספקתי להם חומר יותר מדי טוב אז בסופו של דבר אין הרבה משמעות ל- "נסיון"

הרבה סבלנות והשקעה וזה בעז"ה מגיע.

alizae

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בהחלט, כמו שאמרו כבר, תיק עבודות זה מה שחשוב. אבל איך לעשות תיק עבודות מרשים אם אתה לא עובד? זה מעגל סגור, לכן עצתי היא לחפש שיעורים באינטרנט וללמוד משם. ב- psd.tutsplus יש הרבה חומר מעניין. זה יתן לך ניסיון ושליטה בתוכנות ויוסיף עבודות יפות לפורטפוליו. חוץ מזה יש גם הרבה ספרים על עיצוב שאפשר למצוא אותם באינטרנט.
בהצלחה רבה!!!!!!!

שריל'ה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ככה אני התקבלתי לעבודה:
תפילה מרובה,
ואח"כ להיצמד לבעלי עסקים במשפ'- כלומר
יש לך דוד שהוא טכנאי תשאל אותו אם הוא צריך כרטיס ביקור.
יש לך דודה גננת, מורה , מנהלת, תעשה לה שלט לגן, לבי"ס..
אח חשמלאי תעשה לו פלאייר.
ככה תתחיל (במחירים כלום, או בהתנדבות קטנטנה..)
כשבתיק עבודות שלך יהיו את כל העבודות מכל אחת אפילו אחד יהיה לך ביטחון ללכת..
אח"כ בכל מקום שתרכוש לפחות חצי שנה/שנה נסיון.
ואתה בפנים!
זאת הייתה הדרך שלי בכל אופן..

ואגב בהתחלה לא היה לי אומץ לדבר עם רבע לקוח, או מול בוס.
היום....
היוצרות התהפכו...
(:
הכל עניין של זמן, נסיון..
הצלחה!!

izahk265

משתמש רשום
עיצוב גרפי
תודה רבה על העזרה,
רק אם אפשר לכתוב את הקישור יותר מדויק שאני ידע לאן להכנס.

369369

משתמש צעיר
יש אפשרות בדפדפן לתרגם לעברית לי יש את של chrome

זה מדריכים ששווים מאמץ אני בכל יום עובר על מדריך אחד 99% מהעבודות אני מעיף אח"כ
הכל זה בשביל לדעת איך עובדים ולקבל כלים וטריקים

האנגלית שלהם מאוד בסיסית ולא מסובכת מדי

yoavvan

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני אוהב לתת למתחילים צ'אנס

נכתב ע"י דויד א;602704:
דווקא אני עובד עכשיו במקום שאחרי 3 חודשים הרגשתי מספיק ביטחון לספר למנהל סטודיו שאני מתחיל כי תכלס' ספקתי להם חומר יותר מדי טוב אז בסופו של דבר אין הרבה משמעות ל- "נסיון"

הרבה סבלנות והשקעה וזה בעז"ה מגיע.
יש משמעות לניסיון! אבל... בתור מנהל סטודיו, אני אוהב מתחילים ש"רעבים" לעבודה, ושאני יכול לשייף אותם כמו שאני רוצה.
לגבי הציטוט "חומר יתר מדי טוב" אני לא הייתי מגדיר את זה ככה...

צור קשר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יואב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה