ככה זה.רציתי לשאול נרשמתי ולא קיבלתי שום דבר למייל
*2969ש לכם את המספר שלהם איך אני יצרת אתם קשר?
ניתן לבדוק את מצב הבקשה ב https://apps.moital.gov.il/ClearEligibilityDegree/
הזמן הרשמי הוא עד 30 יום משליח הבקשה.
ככה זה.רציתי לשאול נרשמתי ולא קיבלתי שום דבר למייל
*2969ש לכם את המספר שלהם איך אני יצרת אתם קשר?
אמורים להגיש שלושה חודשים רצופים בין נובמבר לאפרילסליחה עוד שאלה האם אפשר להגיש תלושים של חודשים אחרים כיון שתלושי יוני יולי תמיד הברוטו מאוד גבוה עקב תשלומי הביגוד והבראה ועוד כל מיני הפרשים שנזכרים להכניס אות סוף שנה
השנה אפשר עד 11/20אמורים להגיש שלושה חודשים רצופים בין נובמבר לאפריל
כבר עלה
א האם לימודים לתואר אקדמאי בשילוב עבודה בהוראה מקנים הנחה ?
ב כמה 12 שעות לימוד שבועיות לתואר נחשבים כשעות עבודה בתמ"ת?
ג האם כל סוגי הלמודים האקדמאים קבילים לצורך הנחה דוגמת לימודי תעודה?
השאלה מי סופג את ההפרש?כבר עלה
2070 ש"ח מחיר מקסימום לפעוט
2659 ש"ח מחיר מקסימום לתינוק
שאר המחירים עדיין לא עודכנו
גם מי שבאבטלה קובעים לה דרגה לפי התלושים של לפני האבטלהיש כטן מישהי שיודעת אם אני בהבטלה אני חייבת לכתוב את זה או שאני פשוט יכולה להביא את התלושים שבהם עבדתי כמו 12 1 ו2 או זה מפחיד ויכולים לעלות עלי?
הבנתי שבמשרדים כבר יודעים (לא הצלחתי לתפוס אותם)האם יש מישהיא שיודעת?למישהו יש את טבלת שכר הלימוד לפי דרגות לשנת תשפ״א
לא חושבת שבמשרדים כבר יודעים, (אלא אם זה לא לפרסום)הבנתי שבמשרדים כבר יודעים (לא הצלחתי לתפוס אותם)האם יש מישהיא שיודעת?
יש למישהו מושג?אני חזרתי מחל"ד באמצע מאי ואמרו לי להגיש 3 תלושים מאחרי-, ז"א -יוני יולי אוגוסט
מה עושים אם ביוני קבלתי הבראה?? איך הם מתיחסים לזה?
הם מחלקים את זה ל-12 ומוסיפים לממוצע החודשי.יש למישהו מושג?
אם זה בעייתי לך, תמיד תוכלי להגיד ספטמבר אוקטובר נובמבריש למישהו מושג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: