בלת"ק
מישו יודע כמה מקסימום השכר לדרגה 3?
[דרגות 1 ו - 2 הן לנתמכי הרווחה]
עד 2100 לנפש כולל ההוריםבלת"ק
זה מה שאני טוען בדיוק.אני חוזרת על דברי. אין לעיריה כל גישה לאתר של ביטוח לאומי למידע האישי שלי. מקסימום לראות את מקומות העבודה וגם בזה אני לא בטוחה.
אולי אתה ירושלמי?זה מה שאני טוען בדיוק.
לא מבין את הויכוח. ישבתי מול נציגה והיא שלפה ממחשבה את נתוני העסקתי המלאים ללא כל סיסמה ו/א סיוע מצידי.
על משרד הרווחה אינני יודע.
אכן אפשר.המשכורת שלי ביוני-יולי גבוהה משמעותית,
יש אפשרות לדווח על ספטמבר והלאה? ולקבל החזר על החודשים בתשלום מלא?
אם יצאתם לחל"ת באחד מהחדשים של הדיווח יש אפשרות להביא את החודשים האלו אבל תשאלו במוקד!המשכורת שלי ביוני-יולי גבוהה משמעותית,
בהחלט אפשריהמשכורת שלי ביוני-יולי גבוהה משמעותית,
מישהו ראה את זה רשמי? באתר של האגף לא מוזכר כלום.*בשורה משמחת לאלפי הורים ומשפחות!*
*בעקבות פנייתם של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני, סגן השר אורי מקלב וח"כ יצחק פינדרוס אל שר הרווחה איציק שמולי: "שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות ומשפחתונים לא יועלו!"*
*בנוסף, יבוצע העתק מצב של הדרגה שהייתה בשנת הלימודים הנוכחית לשנת הלימודים הבאה.*
בעקבות פניית אלפי הורים ומשפחות ללשכתם של חברי הכנסת מ'דגל התורה' בשל כך שעד היום בשביל לקבל את הדגרה המקסימלית במעונות יום ובמשפחתונים היו צריכים להציג תלושי שכר על 144 שעות חודשיות, והחל משנת הלימודים הבאה דרשו במשרד העבודה והרווחה להעלות את הדרישה ל-155 שעות חודשיות.
בעקבות הפניות הרבות, פנו חכ"י 'דגל התורה' אל שר העבודה והרווחה איציק שמולי וביקשו את התערבותו המיידית בנושא הנ"ל.
הבשורה אכן הגיע היום, והשר שמולי עידכן את חכ"י 'דגל' בכך שהשעות שהיו בעבר יוחזרו ל144 שעות כמו שהיה בעבר.
בשורה נוספת היא, בשל המצב הקיים עם נגיף הקורונה, יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה, על מנת שלא יצטרכו לשלם סכומי עתק בתחילת השנה, כאשר לאחר מכן יבוצע קיזוז בהתאם לגובה השכר של ההורים.
עוד סוכם כי בנושא התלמידים החדשים שעדיין לא נקבע להם דרגה יימצא פיתרון מוסכם בימים הקרובים.
יו"ר ועדת הכספים גפני, סגה"ש מקלב וח"כ פינדרוס הודו לשר הרווחה איציק שמולי על התערבותו בנושא ועל הבשורה המבורכת לאלפי הורים ומשפחות במיוחד בתקופה קשה זו של משבר הקורונה.
זה למלכ"רעד 2100 לנפש כולל ההורים
מחיר לתינוק 958 ש"ח לפעוט 758 ש"ח נכון לתש"פ
במשפחתון 775 לתינוקזה למלכ"ר
אני במעון לא מלכ"ר עלה 1070 לתינוק
לא שמענו!מישהו שמע על הורדת גג השעות ל133?
גם קודם לא היה רשום את החישוב החדשמישהו ראה את זה רשמי? באתר של האגף לא מוזכר כלום.
נכון מאד.גם קודם לא היה רשום את החישוב החדש
רק רשום 36 ש"ש
אם יש לכם חודשים קודם עבודה מלאה אז בשביל מה להביא דווקא את זה?אם הייתי ב04 בחל"ת וחצי מה05 האם אפשרי להביא את התלושים הללו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: