דרוש מידע דרגה במעון עזרההה

סוכרזית

משתמש פעיל
מישהי יכולה לעשות לי סדר??
1. עכשיו שהמערכות מסונכרנות, אילו תלושים החשבים? מוצע שנתי? מתעדכן? או החישוב הוא חד פעמי לשלושת החודשים הראשונים?
2. בנוסף, חזרתי לפני חודשיים מחופשת לידה וביקשו ממני שלוש תלושים של שנה אחורנית, ואם אין לי (או לא בא לי)? יכולה לשלוח 3 תלושים של שלושת החודשים הראשונים לחזרה לעבודה למרות שביקשו אחרת?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
מישהי יכולה לעשות לי סדר??
1. עכשיו שהמערכות מסונכרנות, אילו תלושים החשבים? מוצע שנתי? מתעדכן? או החישוב הוא חד פעמי לשלושת החודשים הראשונים?
2. בנוסף, חזרתי לפני חודשיים מחופשת לידה וביקשו ממני שלוש תלושים של שנה אחורנית, ואם אין לי (או לא בא לי)? יכולה לשלוח 3 תלושים של שלושת החודשים הראשונים לחזרה לעבודה למרות שביקשו אחרת?
1. אין בינתיים שום מידע איך זה יעבוד....
2. זה ילד יחיד שלך במעון?

סוכרזית

משתמש פעיל
פשוט הייתי ממלאת מקום שנה שעברה והתלושים שלי ממש גבוהים, אבל עכשיו לא. השאלה מה עושים?

brachaAlt

משתמש חדש
שאלה קטנה-
יש לי ילד בן שנה. המשכורת שלי גבוהה (לא מגיע לי הנחה כרגע)
שנה הבאה צריכה ללדת (אמצע שנה) האם אמורים לקבל הנחה אם זה שני ילדים?
ומה קורה עם שלושה ילדים?
תודה !

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שאלה

1. עצמאי לפי מה מתבססים לדרגה במעון דוח שנתי של שנה קודמת (2023) או לפי תצהיר רואה חשבון?

2. האם בעצמאי יש סכום מינינום וגם מינימום שעות שצריך (אם אני מוגדרת כעצמאי לא עונה להגדרה להשנה בביטוח לאומי משנה משהו?

אציין שבעלי הוא אברך ומקבל מלגה וגם עצמאי שאינו עונה להגדרה.

3. אם הייתי שכירה גם בחודש 1.24 ומחודש 02-06.24 הייתי באבטלה ללא עסק עצמאי הם יחשבו גם את זה או אני בוחרת איזה 3 חודשים שאני רוצה לצורך קביעת דרגה ?

תודה רבה לכל העונים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה