כןאני צריך לעדכן את את ה B.A
מה האפשרויות? האם זה נכון שהמנהל יכול לשלוח את כל המסמכים סרוקים?
לא. אם התנאים משתנים בשנים שאחרי ההמרה לא ממירים מחדש.האם למורה שעברה לאופק בעבר ונעשתה לה המרה לפי מורה של כיתה נמוכה ולאחר כמה שנים מלמדת כמורה מחנכת בכיתות ז-ח בבית ספר יסודי תעשה לה המרת שכר מחודשת? @טילון
גם לי אותו הדבריכולה לספר שכשעשו לי את ההמרה לא היתה לי משרת אם, ובשנה אח"כ כן, ולא הסכימו לעשות לי המרה מחדש בטענה שבחודש הקובע לא הייתה לי משרת אם.
דרגה 5.5 (על הגבול- 20 ש"ח מעל דרגה 5)@כיוונים
מורה מקצועית
בי איי
א-ו
16 גמולים
12 שנות וותק
גמול פיצול לימדתי ב-9 כיתות
משרת אם
אשמח להבין מה הדרגה שלי. תודה!
דרגה 5.5תודה לכל המסייעים הצדיקים!
דרגה: בי אי
גמולים: 7
שעות: מקצועית ז' ח'
ותק: 12
יש כפל תואר
החישוב במקרה כמו זה הוא לפי וותק 12 או 13? (דהיינו מכפילים את השכר של מרץ הקודם ומשלבים בטבלה של שנה שעברה או שמכפילים בותק של שנה הבאה?)דרגה 5.5 (על הגבול- 20 ש"ח מעל דרגה 5)
אז אני חושב שהדרגה תהיה 5 (לפי גמול פיצול של 6 אחוז וללא תוספת מינימום)הותק בתלוש שלפיו מחשבים (12)
הוא הותק שמשבצים בטבלת שכר
אחרי קביעת דרגה,
השכר לשנה הבאה יהיה לפי ותק 13 והדרגה שנקבעה
יתכן, כתבתי שגבולי,אז אני חושב שהדרגה תהיה 5 (לפי גמול פיצול של 6 אחוז וללא תוספת מינימום)
לפי שלמהיתכן, כתבתי שגבולי,
לדוגמא האם חישבת לפי משרה שלמה
או לפי %90 ואז משוקלל ל100% (כך, אגב, החישובים לדוגמא של יוניק עושים)
כבר יכול להשפיע ברמה של שקלים בודדים בשכר המרה...
בכל מקרה אם זו היתה המשכורת שלי והיו קובעים לי דרגה 5 הייתי מערערת
אין מה להפסיד במקרים כאלו
זה בסדר בדר"כ, קצת פחות מדויקלפי שלמה
לא הבנתי מה הם שני הדרכים
מה שקובע באמת זה לפי 100 ולא לפי 90 ולהשלים למאה (נכון?)זה בסדר בדר"כ, קצת פחות מדויק
למשל 90% משרה אפשר לעשות מחשבון לפי 100%- כך ראיתי שרובם כאן עושים
או מחשבון לפי 90% ואז לשקלל ל100%
יש פער קטן בין החישובים כי חלק מהתוספות בשכר אחוזיות לפי חלקיות משרה, וחלק לפי משרה שלמה
(גמול פיצול תמיד לפי משרה שלמה לדוגמא)
בחוברות הסברה של אופק הם עשו משוקלל
ויוניק עושים לפי תלוש ולא לפי מחשבון שכר...
אני דוקא חושבת הפוך, (לפי 100 חלק מהתוספות לא מקבלות פיצוי מדויק בהמרה)מה שקובע באמת זה לפי 100 ולא לפי 90 ולהשלים למאה (נכון?)
אני מחשב תמיד לפי 100אני דוקא חושבת הפוך, (לפי 100 חלק מהתוספות לא מקבלות פיצוי מדויק בהמרה)
אבל אולי נעשה הצבעה
@טילון @יועץ ארגוני פדגוגי וכל השאר, מה אתם אומרים?
ברגיל זה 4.5@כוונים
13 ותק(שנה הבאה 14)
משרת אם
מחנכת א-ו מתוכם 3 ז-ח
BA וכפל תואר
16 גמולים
מה הדרגה?
בכל השניםמתי הייתם ז-ח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: