האם ההבדל הוא בגלל שזה גודל גדול או בגלל שהאחרים לא מתכוצים?שקף רגיל לא ילך?אני עשיתי את זה עם הקייטנה שלי. הדרך הכי חסכונית לעשות את זה זה לקנות מכסים מפלסטיק לתבניות אפיה - צריך שיהיה רשום על זה שזה מספר 6 (משולש קטן עם 6 בפנים). אחרי שחותכים את המסביב זה עובד ומתכווץ מצויין. אני עשיתי את זה בטוסטר (שנסגר להכין טוסטים.)
צריך להשאיר את זה בפנים לבערך 45 שניות.
מישהו יכול לומר לי איך בדיוק עושים את זה? באיזה חום בתנור וכו?@זוהר05 זה היה לפני שנים,זה היה בכוסיות הפשוטות עם הפסים.
תודה רבה!!@D_L
קניתי בחנות יצירה, יש על זה הוראות הכנה,
ניקבנו חורים לפני כדי שיהיה למחזיק מפתחות ויצא מושלם!!
גזרתי את השרינקי ל8 מכל דף A4
הדפסתי ציורים , א"ב, מנדלות וכד' בגודל קטן. שאותם הנחנו מתחת לשקף ומהם העתקנו בארטליין מסגרת,
צבענו בצבעי קרש
אפיה:
בין 160 ל180 מע' (כמו שאתם בד"כ מכינים בבית עוגה על חום בינוני)
2-3 דק' אפיה
תעמדו ליד ותעקבו זה נשרף ברגע
עולה כ30 ל3 דפים
או להזמין מחו"ל יש ערכות מקסימות של עפרונות ומחזיקי מפתחות ו-ה-מ-ו-ן דפי שרינקי במחיר הרבה יותר טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: