תודה רבה אין מילים
לא הבנתי מה זה...בקרוב!!! ||| !!!Coming Soon
טמפלטי וידאו לפרמייר ואפטר!!!
יש למה לחכות...
טמפלטים הם כמו מוקאפים (בהקשר של העיצוב הגרפי, ע"פ התווית שלך...), רק לווידאו.לא הבנתי מה זה...
מפלטים הם כמו מוקאפים (בהקשר של העיצוב הגרפי, ע"פ התווית שלך...), רק לווידאו.
הם מכילים אפקטים ואלמנטים שונים, כפרוייקט גמור, ואפשר רק לשנות מה שצריך כדי לקבל את התוצאה בשבילך.
אני מצדיעה ומאשרת מ-א-ד את דבריו של דגאיש בכל לשוןמה עשית?!
איך?!
איך... איך מצאת לב טוב כל כך
לב לתת ולפרגן, לב יהודי טהור
אגיד ת'אמת אני מקנא בכם...!
תודה ענקית!
תודה רבה!! מטורף!הועלו לתיקיית הפונטים החדשה בדף ההעלאות - 378 פונטים איכותיים בעברית!
תהנו!
קישור ישיר להורדת הפונטים מהדרייב
להורדה דרך פרוג
האם בטוח שכל מה שבקישור דרייב חינמי?הועלו לתיקיית הפונטים החדשה בדף ההעלאות - 378 פונטים איכותיים בעברית!
תהנו!
קישור ישיר להורדת הפונטים מהדרייב
להורדה דרך פרוג
גם אני שואל: האם מישהו "לוקח אחריות" שכל התכנים באשכול באמת חינמיים? שהמשתמשים לא ימצאו את עצמם בפני תביעות משפטיות ח"ו. די קשה להאמין שהכול חופשי לשימוש מסחרי באמת.
נשמח לתשובה מהמנהלים/אחראיים
מומלץ לבקש זאת באשכול נפרד.אני צריך מוקאפ של מיקרופון אולפן איכותי!!!
שאני ישים את הלוגו בתוך איזה ריבוע על המקרופון!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: