עזרה דלת ארון ברוחב 70 ס"מ

אלי888

משתמש צעיר
בכניסה לבית אנחנו רוצים לעשות ארון, יש לנו שם נישה כזו ברוחב 2.10 ובעומק 68 ס"מ שבתוכו אמור להיות הארון.
חשבנו לחלק אותו לשלוש, 70 ס"מ כל דלת, שבאחת יהיה מקפיא, בשני תליית מעילים, ובשלישי מדפים.
האם זה בסדר לעשות 3 דלתות של 70 או שזה גדול מידי ולא מומלץ. יש למישהו ניסיון?
לעשות 6 דלתות של 35 זה נראה לנו כמו ארון חדר שינה שלכאו' פחות מתאים לכניסה לבית.

והאם כדאי לעשות אותו בצבע אחיד חלק תואם לקיר?

תודה לכל העוזרים

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
דלתות הזזה

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
דלת 70 ס"מ שנפתחת ?
יש לכם מספיק מקום?
נראה לי שלא עושים דבר כזה?

אידינע

משתמש מקצוען
מה הרוחב שנשאר לכם אחרי ששמים את הארון? יש לדלתות מקום להפתח + מקום לאדם שפותח אותם? (זה לדעתי מינימום 1 מטר אחרי העומק של הארון)
אישית הייתי מחלקת כל 70 לשתי דלתות זה גם יותר פרקטי.
רוחב מקפיא הוא 60 ס"מ וצריך לחשב שדלת המקפיא תוכל להפתח אחרי השטח שתופסים הצירים של הדלת החיצונית ולא לעשות סוקל, אם המקפיא מונח על הרצפה אחרת הדלת שלו לא תוכל להפתח.
מניסיון עגום

אלי888

משתמש צעיר
מה הרוחב שנשאר לכם אחרי ששמים את הארון? יש לדלתות מקום להפתח + מקום לאדם שפותח אותם? (זה לדעתי מינימום 1 מטר אחרי העומק של הארון)
כן ישאר לנו 1 מטר.
אישית הייתי מחלקת כל 70 לשתי דלתות זה גם יותר פרקטי
האם זה לא נראה כמו ארון של חדר שינה?
רוחב מקפיא הוא 60 ס"מ וצריך לחשב שדלת המקפיא תוכל להפתח אחרי השטח שתופסים הצירים של הדלת החיצונית ולא לעשות סוקל, אם המקפיא מונח על הרצפה אחרת הדלת שלו לא תוכל להפתח
כן ברור

אידינע

משתמש מקצוען
אם תעשו דלת ארוכה מהרצפה לתקרה - אז לא.
כמובן יפה יותר דלת רחבה, רק צריך לבדוק שזה מעשי. בייחוד בקטע של דלת המקפיא. מניסיון עגום מאד, שלוש פעמים החלפה ועדיין לא יצא מוצלח (לא מקפיא, אבל עם צורך בפתיחת דלת פנימית). צריך צירים עם זוית פתיחה רחבה מאד, ובדיקה של הגובה. תתייעצו היטב שהנגר ידע מה הוא עושה
האם זה לא נראה כמו ארון של חדר שינה?

שימי72

משתמש פעיל
עיצוב גרפי

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הייתי עושה כל דלת 35 ס’’מ יש בזה גם משהו יפה במיוחד אם עושים ידיות נסתרות

אקסוס

משתמש צעיר
יש אופציה של דלת עם מגנט מבפנים שזה נפתח בלחיצה ונסגר בלחיצה חוזרת
מוכר מאד מהויטרינות של נרות שבת
ואז בעצם כל הארון מקבל מראה של קיר אחד גדול

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מה עשיתם בסוף?
אשמח מאד לראות תמונה אם יש
מתכננים ארון כזה בדיוק עכשיו, רק ברוחב 1.90

אלי888

משתמש צעיר
מה עשיתם בסוף?
אשמח מאד לראות תמונה אם יש
מתכננים ארון כזה בדיוק עכשיו, רק ברוחב 1.90
לא עשינו בסוף.
התלבטנו הרבה ואז בחנות שהזמננו את הארון אמרו לנו שאם נעשה יתכן ובהמשך הדלת קצת תיפול בגלל שהיא גדולה וכבדה ולא יהיה לנו שירות על כך אז ירדנו מזה

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
חנות זה לא הכתובת לדברים כאלו. רק עבודת נגר פרטי.
לי יש ארון ב"הול" 2 דלתות של 60 ס"מ כל אחת. גובה 2 מטר. ובכן זה קים כבר שנים!!!! כמדומני שפעם אחת כן היה צריך להחליף צירים, אבל לא בטוחה במאה אחוז. בכל אופן זה מצוין!
כן צריך יותר צירים לפחות 3-4 צירים לאורך הדלת וכמובן חומר איכותי,גם בעץ וגם בפירזול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה