ב"ה שהכל בסדר!! חשבתי עליכם כל השבתאז כנראה שזה מה שהיה לו, כי זה הטיפול שנתנו לו.
(לא עשו בסוף את הדיקור מותני...)
באמת תודה!!ב"ה שהכל בסדר!! חשבתי עליכם כל השבת
בשורות טובות ורק בריאות!!
אני עברתי פעמיים.עניין אותי לשאול פעם מישהו מבוגר שעבר את זה..
כן.אם נותנים אנטיביוטיקה בהכרח שזה חיידקי?
הסיכון הוא קלוש, בלי שום חשש סביר מבצעים בדיקה מאד כואבת וקצת מסוכנת...
כי בית חולים לא רוצה לקחת שום אחריות וסיכון...
לא. עד שהבדיקות והתרביות לא שוללות חיידק מכסים עם אנטיביוטיקה. כשמגיעה תוצאה ויראלית מפסיקים ואם התוצאה חיידקית מתאימים אנטיביוטיקה לסוג החיידק התוקף.אם נותנים אנטיביוטיקה בהכרח שזה חיידקי?
וחיסוןלמי שבא במגע? כן בהכרח שזה חיידקי?לא. עד שהבדיקות והתרביות לא שוללות חיידק מכסים עם אנטיביוטיקה. כשמגיעה תוצאה ויראלית מפסיקים ואם התוצאה חיידקית מתאימים אנטיביוטיקה לסוג החיידק התוקף.
לא. אצלי בכל אופן ביקשו שאחסן למרות שהיה ויראלי את כל מי שהיה במגעוחיסוןלמי שבא במגע? כן בהכרח שזה חיידקי?
כן. אם זה מהחיידק מנינגוקוק. לא כל חיידק מחסנים.וחיסוןלמי שבא במגע? כן בהכרח שזה חיידקי?
באיזה בית חולים?כל בית חולים מתנהל אחרת.
אצלנו לא נתנו שום אנטיביוטיקה כדי לכסות
וכמובן לא ביקשו חיסון
שערי צדקבאיזה בית חולים?
אולי היו להם הרבה מאד סימנים למחלה ויראלית
אז לכל מי שכעס/ה עליי, הנה לנו עדות נאמנה מרופא.זוכרת שהיה לי תינוק פחות מחודש עם חום.
רופא הילדים (ותיק ומבוגר) אמר לי ללכת לבית חולים, אבל לא להסכים לבדיקה הזו,
כי ברור לו שזה לא דלקת קרום המוח וזו בדיקה נוראית
נ.ב. ברור שאם צריך, עושים, אין ברירה!
איך יכול להיות?
זו דלקת. והיא חריפה ותוקפנית.
במצב דלקתי אין בא והולך יש רק החרפה.
ובמיוחד דלקת קרום המח זה מצב חירום.
הנוהל האוטומטי בא להציל מקרים של חיידק טורף שלפעמים שעות בודדות יעברו עד שיקרה אסון אם לא יזוהה בזמן.אז לכל מי שכעס/ה עליי, הנה לנו עדות נאמנה מרופא.
וגם דבריי היו על פי מידע רפואי.
ומעולה שהילד המדובר חזר בשלום לביתו ללא הבדיקה הקשה הזו.
שאכן, כאשר צריך צריך, אך הנוהל האוטמטי אינו בהכרח צודק.
ברור!אבל לא לוותר על האינטואיציה ההורית, אם מרגיש שמשהו לא כשורה אפילו שהרופא אמר אחרת!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: