מידע שימושי דלקת בדרכי השתן -לא חיידקית /שלילי בתרבית

456

משתמש פעיל
לי היה פעם דימום בזמן מתן שתן ולבסוף מה שיצא זה שיש לי אבן בכליות,
בסייעתא דשמיא זה היה בגבול האחרון שעדיין יכול לצאת לבד ללא ניתוח ולאחר ייעוץ אצל אורולוג מומחה
שנתן כדורים להרחבת הצינורות באיזור ושתיית המום מים זה יצא ב"ה, ובזמן שזה יוצא זה צורב מאד,
אם צריך עזרה נוספת אענה בשמחה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לי לא פעם היה חיידק בתרבית ובכלל לא היו ליקוציטים בבדיקה. הכללית זה קורה בד"כ שבודקים אחרי מקלחת טובה ..
זה יחסית נדיר
וזה גם פשוט למה זה נדיר.
אם חושבים בהגיון.
לא כתבתי שזה לא קיים.

הגיון:
אותו שתן שנאסף לתרבית הוא זה שנשלח לכללית.
אם יש כאן חיידקים, יהיו גם שם.
זה לא קשור למקלחת.
מה שקשור למקלחת זה חיידקים שיש על העור סביב שאם לא מחטאים טוב הם נשטפים לשתן ואז ימצאו לויקוציטים בשתן אבל בגלל שהמקור שלהם הוא לא בדרכי השתן הם לא יצמחו בתרבית והתרבית תצא שלילי. וזה מאוד מצוי.

אם אין בכללית, לרוב או כמעט תמיד גם בתרבית לא יהיו.
אבל שוב, לא אמרתי שזה לא קורה.

המעניין הוא שזה קורה בד"כ לא פעם אצל אותו בן אדם.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לי היה פעם דימום בזמן מתן שתן ולבסוף מה שיצא זה שיש לי אבן בכליות,
בסייעתא דשמיא זה היה בגבול האחרון שעדיין יכול לצאת לבד ללא ניתוח ולאחר ייעוץ אצל אורולוג מומחה
שנתן כדורים להרחבת הצינורות באיזור ושתיית המום מים זה יצא ב"ה, ובזמן שזה יוצא זה צורב מאד,
אם צריך עזרה נוספת אענה בשמחה.
תופעה די מוכרת במי שיש לו אבני כליה.
ותודי לה' מליון פעם שיצא לך לבד ולא היית צריכה ריסוק

אשת הספוקנים

משתמש חדש
מנוי פרימיום
מוזר ממש
לא שמעתי בחיי על דלקת ויראלית בדרכי השתן.
ואני בתחום הזה הרבה מאוד שנים עמוק עמוק.

מה שכן ואולי לזה הרופאה התכוונה-
וירוס שהביא לתסמינים האלו, למשל משהו ויראלי בכליות.
אבל לא דלקת ויראלית בדרכי השתן.

מה שעוד יכול לגרום לתסמינים כאלו, כולל חום, זה אבן שהיתה בכליה [הכאבים בכליות] ונפלטה מהמערכת וגרמה לצריבה. זה דבר שקורה. וזה עובר כשהאבן יוצאת מהמערכת. יכול לקחת כמה ימים. ולא- זה לא משהו שבהכרח רואים. הכאב והצריבה לא בהכרח באים בחפיפה של זמן עם הזמן שבו האבן בכליה ונפלטת, כלומר יכול לכאוב גם קצת זמן אחרי שנפלטה מהכליה ויכול לצרוב כשהיא ממש ביציאה מהכליה לשופכן

בכל מקרה אותי אישית מעניין מאוד לשאול על זה ולברר עוד
אני בעז"ה אשאל נפרולוגית מאוד מומחית בשבוע הבא.
סליחה שאני קופצת על אשכול ישן,
יש לך מה לעזור לי בנושא של דלקות בשתן?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה