תבקשו להוסיף לבדיקת דם - בדיקת מונואיך בודקים מונו?
יכול להיות שמונו מתבטא רק בדלקת גרון?
כי ב"ה אין לה עוד תסמינים
יש שני סוגים של מונו ואחד מהם יכול להתבטאות בנפיחות בגרון, גם לו לא היה עוד תסמינים,
בהצלחה!
תבקשו להוסיף לבדיקת דם - בדיקת מונואיך בודקים מונו?
יכול להיות שמונו מתבטא רק בדלקת גרון?
כי ב"ה אין לה עוד תסמינים
יש טיפות טבעיות, אחותי גם סובלת המון מאז שלוקחת אותן ירד משמעותי
אברר לך בל"נ מחר של איזו חברה זו.
ואגב, זה מגיע מעומס, לחץ, מתחים ככה שגם כיוון רגשי יכול להיות.
שמתם לב שמודבר בתינוקת בת תשעה חודשים?מדברת מיניסיון!!!
משהי שסבלה כל שני וחמישי מדלקות גרון חריפות קבלתה אוגמנטין כטיפול מונע ואז אחרי חצי שנה עשו ניתוח להוצאת שקדים בגלל שנהיה אבצ'ס המלצה חמה אם צריך ניתוח כמה שיותר מוקדם יותר טוב !!!
רפואה שלימה
בתי בת 9 חודשים כבר תקופה ארוכה (כחודשיים) סובלת מדלקות גרון ללא הפסקה.
מצטרפת להמלצה להחליף רופא.מדובר בתינוקת
מדובר בתינוקת
זה באמת נשמע אולי מוזר, אבל לתינוקות יש בהחלט לב שמרגיששמתם לב שמודבר בתינוקת בת תשעה חודשים?
אם בגיל הזה אין דלקות גרון אז מה שהיא צריכה זה רופא ילדים נורמלי ולא אא"ג מומחה ככל שיהיה.אני חושבת שכדאי דחוף ללכת לאא"ג זה לא נורמלי!
בכלל בגיל כזה אין דלקות גרון גם לי רופא אמר
כזו קטנה לא משחק...
לכי איתה לאא"ג
בהצלחה ורק בריאות!
זה ידוע. ושמעתי כבר מכמה ילדים שקרה להם.אחותי הקטנה, גם סבלה המון מדלקות גרון חוזרות ונשנות כל שני וחמישי, והתברר שיש לה איזשהו מום בלב...
לא משהו מסוכן, אבל כן צריך ערנות ולטפל בדלקות שלה כי חס ושלום זה יכול להתפתח למקומות אחרים עד ללב, חס ושלום.
רק בריאות!!!
יש את פטר פרידמן עובד בכללית ומנתח במעייני הישועהיש המלצה לרופא אף אוזן גרון מומחה דרך מכבי או פרטי?
אולי נדיר,בכלל בגיל כזה אין דלקות גרון גם לי רופא אמר
מה הקשר? אא"ג לא בודק דלקות גרון בודק הרבה מעבר...אם בגיל הזה אין דלקות גרון אז מה שהיא צריכה זה רופא ילדים נורמלי ולא אא"ג מומחה ככל שיהיה.
אולי למרות שידעתי אחרת אבל בטוח מחייב בדיקה...אולי נדיר,
אבל קיים.
מכירה כמה ילדים שהיה להם באזור הגיל הזה דלקת גרון.
לפתותחת האשכול-
ממליצה לך לעשות בדיקות דם מקיפות + ללכת לאף אוזן גרון מומחה
הלכנו כבר לרופא נוסף, אומר אותו דברמצטרפת להמלצה להחליף רופא.
לפני שאת הולכת לאף אוזן גרון חשוב לעשו לה בדיקות מקיפות. בד"כ רק אחרי ששוללים דברים אחרים אצל הרופא ילדים הולכים לאף אוזן גרון.
לגמרי לא נורמלי...הלכנו כבר לרופא נוסף, אומר אותו דבר
כנראה מדובר במשהו ויראלי ולא חיידקי
אבל זה כבר לא נומראלי שזה כל הזמן חוזר.
נכון מאוד מכירה אנשים שהגיעו למצבים מסוכנים מזה....דחוף לבדוק אם זה לא סטרפטוקוקוס. יכול להגיע ללב אם לא מטופל.
מדובר בתינוקת
זה לא סותר שמדובר במשהו רגשישמתם לב שמודבר בתינוקת בת תשעה חודשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: