דרוש מידע די נזלת

הדוד משה

משתמש חדש
ביתי בת הארבע סובלת מנזלת כרונית חורף וקיץ, מתסכל לשלוח אותה לגן מטופחת וחתיכה ולקבל חזרה עם מנוזלתתתת
לה כבר נמאס לנקות :)
ניסיתי תכשירים בהמלצת חנות טבע אך נאדה.
מחפשת פתרון מוכח.

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
כדאי להתייעץ עם אא"ג
לפעמים מנתחים ומוצאים את הפוליפים
יכול להיות גם אלרגיה

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
ביתי בת הארבע סובלת מנזלת כרונית חורף וקיץ, מתסכל לשלוח אותה לגן מטופחת וחתיכה ולקבל חזרה עם מנוזלתתתת
מחפשת פתרון מוכח.
לפני שבועיים הגעתי לרופא ילדים מהסיבה הנ"ל
עם בני בן ה4
הוא הסביר לי שאחרי תקופה ממושכת של נזלת הצטברו חיידקים בתעלות האף,
הביא אנטיביוטיקה לשבוע הנזלת הפסיקה
ושוב--- חזרה!
אנחנו ממתינים לא.א.ג

אם פי 3

משתמש מקצוען
מחפשת פתרון מוכח.
מתסכל ממש!!!!
מזדהה
אחיינית שלי בת 4, זה ממש לרדוף אחריה עם טישו
יש לה נס שהיא דובשנית!

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
מחפשת פתרון מוכח.
היא אוכלת מוצרי חלב ניגר?

רחל איצקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ממליצה לנסות להפסיק חלבי לשבועיים ולבדוק
ואם לא עזר אז להפסיק קמח
הבת שלי רק טועמת חלבי ומייד יש לה נזלת ירוקה
לא נעים

יאט

משתמש פעיל
להפסיק חלבי ובנוסף סידרה של רפלקסולוגיה לייבוש נוזלים וחיזוק מערכת חיסונית.
מניסיון של שנים.
אוסאופט מאוד עזר לנו שינה את התמונה לחלוטין.
יש את סופר מהגבעה הצרפתית.

הדוד משה

משתמש חדש
להפסיק חלבי ובנוסף סידרה של רפלקסולוגיה לייבוש נוזלים וחיזוק מערכת חיסונית.
מניסיון של שנים.
אוסאופט מאוד עזר לנו שינה את התמונה לחלוטין.
יש את סופר מהגבעה הצרפתית.
רפלקסולוגיה לא עזרה בכלל, בשעתו גם לאוזניים.
אוסטופאט גם בגיל כזה?

רחל איצקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני משתדלת שלא לתת כמעט, מקסימום כוס חלב חם בלילה.
אני רואה אצל הילדים שגם חלבי לא ניגר גורמים לנזלת וכוס חלב ביום זה הרבה
תנסי בלי שום חלבי במידה וזה קשה יש היום הרבה תחליפי חלב

גברת חוקרת

משתמש פעיל
כולם פה ממליצים באופן גורף להפסיק לחלוטין לאכול מוצרי חלב.
האם זה משתלם? האם לא עדיף שהילדה תהיה קצת מנוזלת, עם כל זה שזה לא נעים (מניסיון רב שנים...), אבל תקבל את כל החומרים החשובים שנמצאים במוצרי חלב וחיוניים לגדילה ולהתפתחות? לא סתם ממליצים על שלושה מוצרי חלב ביום...
ותחשבו על הילדה שכולם מסביבה אוכלים גלידות חלביות ושוקולד ומעדנים או אפילו סתם ככה קורנפלקס עם חלב, ורק היא לא יכולה לאכול, ולמה? לא כי יש לה אלרגיה מסכנת חיים ח"ו, אלא כי לאמא שלה נמאס לרדוף אחריה עם טישיו...

רחל איצקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
האם זה משתלם? האם לא עדיף שהילדה תהיה קצת מנוזלת, עם כל זה שזה לא נעים (מניסיון רב שנים...), אבל תקבל את כל החומרים החשובים שנמצאים במוצרי חלב וחיוניים לגדילה ולהתפתחות? לא סתם ממליצים על שלושה מוצרי חלב ביום...
ותחשבו על הילדה שכולם מסביבה אוכלים גלידות חלביות ושוקולד ומעדנים או אפילו סתם ככה קורנפלקס עם חלב, ורק היא לא יכולה לאכול, ולמה? לא כי יש לה אלרגיה מסכנת חיים ח"ו, אלא כי לאמא שלה נמאס לרדוף אחריה עם טישיו...
הסיבה למניעה של החלבי זה לא כי לאמא לא נעים. זה כי הבנו שהגוף מאותת לנו שלא טוב לו חלבי והוא פולט את זה בצורת נזלת כדי שנבין שמשהו לא טוב לו
חלבי שנוי מאוד במחלוקת. זה שיש המלצה של חברות המזון זה כי יש להם אינטרס
לגבי הילדה אני לא חושבת שכול יום כולם מסביבה אוכלים גלידות ואכן לא יקרה כלום אם היא גם תקבל בזמנים מסוימים אבל ליום יום אפשר להחליף בקלות לחלב שיבולת שועל
אגב אני באמת חושבת שזה שלילדה אחת יש נזלת זה כי הגוף שלה מספיק חזק לאותות אבל גם לשאר הילדים זה לא טוב ולכן אין לי בבית ביומיום חלבי (ועוד הרבה דברים) אבל כשיש זמנים מיוחדים שהם כן מקבלים מיד יש תגובה וזה בסדר ...

הדסולה

משתמש מקצוען
הסיבה למניעה של החלבי זה לא כי לאמא לא נעים. זה כי הבנו שהגוף מאותת לנו שלא טוב לו חלבי והוא פולט את זה בצורת נזלת כדי שנבין שמשהו לא טוב לו
חלבי שנוי מאוד במחלוקת. זה שיש המלצה של חברות המזון זה כי יש להם אינטרס
לגבי הילדה אני לא חושבת שכול יום כולם מסביבה אוכלים גלידות ואכן לא יקרה כלום אם היא גם תקבל בזמנים מסוימים אבל ליום יום אפשר להחליף בקלות לחלב שיבולת שועל
אגב אני באמת חושבת שזה שלילדה אחת יש נזלת זה כי הגוף שלה מספיק חזק לאותות אבל גם לשאר הילדים זה לא טוב ולכן אין לי בבית ביומיום חלבי (ועוד הרבה דברים) אבל כשיש זמנים מיוחדים שהם כן מקבלים מיד יש תגובה וזה בסדר ...
תוכלי לכתוב לי רחל..לפרטי

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
זה שאנו כה מאמינים בשלושה מוצרים ליום זה סימן שהשיווק שלהם עבד חזק. יש כאלו שחלבי לא טוב להם וזה עובדה. רק מפסיקים נהיה אחרת, וחלבון אפשר להשיג גם ממוצרים אחרים. לא חסר.

הדוד משה

משתמש חדש
מנסה שוב...
האם יש עצה או כל תכשיר טבעי אחר לייבוש,
עם החלב אנחנו במינימום שאפשר כבר תקופה, לא משפיע...

עימוד והוצאה לאור

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מנסיון אישי
הורדנו חלבי לגמרי וזה עוזר מאוד, אמנם לא 100% אך עם חלבי המצב הרבה יותר גרוע
בנוסף אנחנו נותנים כל ערב דסלורטדין־תרימה זה גם עוזר קצת, עדיין לא פתרון מושלם אך הרבה יותר טוב מבלי
אשמח ג"כ לשמוע עוד פתרונות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה