לפני שבועיים הגעתי לרופא ילדים מהסיבה הנ"לביתי בת הארבע סובלת מנזלת כרונית חורף וקיץ, מתסכל לשלוח אותה לגן מטופחת וחתיכה ולקבל חזרה עם מנוזלתתתת
לה כבר נמאס לנקות
ניסיתי תכשירים בהמלצת חנות טבע אך נאדה.
מחפשת פתרון מוכח.
מתסכל ממש!!!!ביתי בת הארבע סובלת מנזלת כרונית חורף וקיץ, מתסכל לשלוח אותה לגן מטופחת וחתיכה ולקבל חזרה עם מנוזלתתתת
לה כבר נמאס לנקות
מחפשת פתרון מוכח.
היא אוכלת מוצרי חלב ניגר?ביתי בת הארבע סובלת מנזלת כרונית חורף וקיץ, מתסכל לשלוח אותה לגן מטופחת וחתיכה ולקבל חזרה עם מנוזלתתתת
לה כבר נמאס לנקות
מחפשת פתרון מוכח.
אני משתדלת שלא לתת כמעט, מקסימום כוס חלב חם בלילה.היא אוכלת מוצרי חלב ניגר?
רפלקסולוגיה לא עזרה בכלל, בשעתו גם לאוזניים.להפסיק חלבי ובנוסף סידרה של רפלקסולוגיה לייבוש נוזלים וחיזוק מערכת חיסונית.
מניסיון של שנים.
אוסאופט מאוד עזר לנו שינה את התמונה לחלוטין.
יש את סופר מהגבעה הצרפתית.
זה המוןןןן!!!אני משתדלת שלא לתת כמעט, מקסימום כוס חלב חם בלילה.
אני רואה אצל הילדים שגם חלבי לא ניגר גורמים לנזלת וכוס חלב ביום זה הרבהאני משתדלת שלא לתת כמעט, מקסימום כוס חלב חם בלילה.
הסיבה למניעה של החלבי זה לא כי לאמא לא נעים. זה כי הבנו שהגוף מאותת לנו שלא טוב לו חלבי והוא פולט את זה בצורת נזלת כדי שנבין שמשהו לא טוב לוכולם פה ממליצים באופן גורף להפסיק לחלוטין לאכול מוצרי חלב.
האם זה משתלם? האם לא עדיף שהילדה תהיה קצת מנוזלת, עם כל זה שזה לא נעים (מניסיון רב שנים...), אבל תקבל את כל החומרים החשובים שנמצאים במוצרי חלב וחיוניים לגדילה ולהתפתחות? לא סתם ממליצים על שלושה מוצרי חלב ביום...
ותחשבו על הילדה שכולם מסביבה אוכלים גלידות חלביות ושוקולד ומעדנים או אפילו סתם ככה קורנפלקס עם חלב, ורק היא לא יכולה לאכול, ולמה? לא כי יש לה אלרגיה מסכנת חיים ח"ו, אלא כי לאמא שלה נמאס לרדוף אחריה עם טישיו...
תוכלי לכתוב לי רחל..לפרטיהסיבה למניעה של החלבי זה לא כי לאמא לא נעים. זה כי הבנו שהגוף מאותת לנו שלא טוב לו חלבי והוא פולט את זה בצורת נזלת כדי שנבין שמשהו לא טוב לו
חלבי שנוי מאוד במחלוקת. זה שיש המלצה של חברות המזון זה כי יש להם אינטרס
לגבי הילדה אני לא חושבת שכול יום כולם מסביבה אוכלים גלידות ואכן לא יקרה כלום אם היא גם תקבל בזמנים מסוימים אבל ליום יום אפשר להחליף בקלות לחלב שיבולת שועל
אגב אני באמת חושבת שזה שלילדה אחת יש נזלת זה כי הגוף שלה מספיק חזק לאותות אבל גם לשאר הילדים זה לא טוב ולכן אין לי בבית ביומיום חלבי (ועוד הרבה דברים) אבל כשיש זמנים מיוחדים שהם כן מקבלים מיד יש תגובה וזה בסדר ...
זה שאנו כה מאמינים בשלושה מוצרים ליום זה סימן שהשיווק שלהם עבד חזק. יש כאלו שחלבי לא טוב להם וזה עובדה. רק מפסיקים נהיה אחרת, וחלבון אפשר להשיג גם ממוצרים אחרים. לא חסר.כולם פה ממליצים באופן גורף להפסיק לחלוטין לאכול מוצרי חלב.
האם זה משתלם? האם לא עדיף שהילדה תהיה קצת מנוזלת, עם כל זה שזה לא נעים (מניסיון רב שנים...), אבל תקבל את כל החומרים החשובים שנמצאים במוצרי חלב וחיוניים לגדילה ולהתפתחות? לא סתם ממליצים על שלושה מוצרי חלב ביום...
ותחשבו על הילדה שכולם מסביבה אוכלים גלידות חלביות ושוקולד ומעדנים או אפילו סתם ככה קורנפלקס עם חלב, ורק היא לא יכולה לאכול, ולמה? לא כי יש לה אלרגיה מסכנת חיים ח"ו, אלא כי לאמא שלה נמאס לרדוף אחריה עם טישיו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: