רציתי לעורר פה את הציבור על זה שכל נסיעה בחברת קווים בין מודיעין עילית לירושלים ובני ברק צריכה להיות מזוויעה ונוראית, לא ייתכן שנהגים מקללים וצועקים באופן תמידי על הנוסעים בגלל שנאתם לעם ישראל, אני נוסע קבוע ובכל נסיעה מחדש קורה משהו אחר פעם הוא צועק על ילד פעם עוצר את האוטובוס ומקלל את כולם פעם סוגר דלתות על אנשים ועוצר קילומטר אחרי התחנה בכוונה, (מזל שעוד עצר) מעלים נוסעים נשים ותינוקות, ופותחים בדהירה בשביל שייפלו ויעופו.
ובעיקר על זה שהם נוסעים כמו מטורפים ומסכנים את כולם ואף אחד לא מעיז להעיר לנהג, וזה בגלל שמיד הוא מתנפל וצועק, והגיע הזמן שהציבור יקום ויעשה משהו, אי אפשר להמשיך ככה!!!
אני חושב שחלק גדול מהציבור שנוסעים בתחבורה ציבורית מרגישים ככה ולכן הגיע הזמן לעורר את מי שצריך ולשים לדברים האלה סוף אנחנו לא יכולים להיות תלויים בנהגים שמתנהגים כמו מחבלי חמאס לא פחות!!
ובעיקר על זה שהם נוסעים כמו מטורפים ומסכנים את כולם ואף אחד לא מעיז להעיר לנהג, וזה בגלל שמיד הוא מתנפל וצועק, והגיע הזמן שהציבור יקום ויעשה משהו, אי אפשר להמשיך ככה!!!
אני חושב שחלק גדול מהציבור שנוסעים בתחבורה ציבורית מרגישים ככה ולכן הגיע הזמן לעורר את מי שצריך ולשים לדברים האלה סוף אנחנו לא יכולים להיות תלויים בנהגים שמתנהגים כמו מחבלי חמאס לא פחות!!
נערך לאחרונה ב: