יש לכם תיעוד? אם לא אז תיזהרו מאוד מתביעות דיבה על פירסום, אני הייתי מוחק את השם.אני לא זקוקה לאמפטיה
מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?
תבררו טוב, אם דיברתם איתה בטלפון הרגיל של המרפאה למיטב ידיעתי הוא לא מוקלט.לא אין הקלטה של השיחה
אבל אולי אפשר להוציא הקלטה!?
* לפנות לשמשון פרג מנהל קשרי קהילה במאוחדת.אני לא זקוקה לאמפטיה
מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?
למה מטעים בבלי דעת?בעבר, ביקרתי אצל רופא שהתייחס אלי בצורה משפילה ביותר, לא היתה לי שום הוכחה אבל לא חשבתי לרגע להניח לזה.
כתבתי למאוחדת באתר שלהם, בפניות / תלונות. תארתי את המקרה בפירוט רב, ודרשתי התייחסות מלאה.'
להפתעתי, הם התייחסו במלוא החומרה. כתבו לי שהרופא הוזמן לדיון וננזף קשות ואם יהיו לי תלונות נוספות על הרופא הנ"ל שלא אהסס לפנות.
אם את בטוחה בניסוח המדויק של הרופאה, אין סיבה לא להתלונן עליה. אין דבר כזה הוצאת דיבה על מקרה שהיה. מבחינתך שיבדקו בפוליגרף.
מצחיק מאד. נראה לי רק לאומית נשארה מהקורונה.עוד משהו שיכול לעזור, לעזוב את הקופה.
כידוע שיש תחרות מטורפת בין הקופות, וכשיתקשרו מהקופה לשאול למה עזבתם, תגידו בגלל אנטישמיות, ומנסיון הם מתקשרים ורודפים אחרי המבוטחים לשעבר.
למה מטעים בבלי דעת?
נכון ככל שיהיה ובהנחה שמאוחדת יטפלו במקרה [בחומרה דבר לא אופייני לקופות החולים ולמאוחדת בפרט], פירסום שמה של הרופאה ופרטי המקרה בפרהסיה ללא ראיות משמעותיות יכול להחשב בקלות עילה לתביעה קשה בגין הוצאת דיבה ופרסום לשון הרע ולא בטוהר כוונות.
חבל שתסתבכו @ברכה אסתר תערכי את ההודעה הראשונה ותסירי את שמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: