שייקי ליכטר
משתמש פעיל
מישהו יודע על דירות במעלה עמוס כמה עולה שם בית פרטי וכמה עולה בבנין והאם מישהו יודע אם מישהו רוצה למכור שם דירה תודה רבה!!!
???היא מעדיפה תושבים מעוד ספיציפיים...
מה הקשר לכתוב את זה , פותח האשכול לא שאל על כך, בכל מקום צריך אישור ועדת קבלה, מה הענין לציין את זה בנפרד, מטבע הדברים תמיד יהיו אלו שלא מתאימים , גילוי נאות , הכותבת הינה תושבת המקום שעברה ועדת קבלהתיקח בחשבון שבשביל לרכוש דירה שם צריך אישור מועדת הקבלה שיש הטוענים שהיא מעדיפה תושבים מעוד ספיציפיים...
ממש לא בכל מקום צריך אישור לקנות או להשכיר דירה בשום עיר זה לא קיים.בכל מקום צריך אישור ועדת קבלה
מפני 'לפני עיוור לא תיתן מכשול', צריך ליידע אותו שיתכן ויהיה לו מכשול רציני ברכישת הדירה או במכירתה בהמשך.מה הקשר לכתוב את זה
דווקא קיבלתי הצעה מהחברה הזאת בית פרטי ב 1,300,000 ש"ח והם לא בונים בכלל דו משפחתי.יש כמה פרויקטים במעלה עמוס
2) יש פרויקט של כ24 דירות (טרם החלה הבניה) שבונה חברת בוני הגוש מחירים לבית פרטי 2,450,000 מחיר לדו משפחתי 1,600,000
אתה יכול לתת לי מידע עליהם?אין לי מושג לגבי עכשיו.
לפני כ2-3 חודשים היה שם 2 דירות קבלן אחרונות ב930K.
בנוסף-יש שם אנשים פרטיים שמוכרים.
מדובר על 4 יח''ד במגרש רק שלכל אחד יש כניסה נפרדת,דווקא קיבלתי הצעה מהחברה הזאת בית פרטי ב 1,300,000 ש"ח והם לא בונים בכלל דו משפחתי.
לא היה בשנה האחרונה מחיר כזה.אתה יכול לתת לי מידע עליהם?
לכאורה זה תלוי במי שינצח בבחירותהאם ומתי אמור להשתנות משהו בנוגע לועדת הקבלה ?
האם זה דבר שנגזר שישאר לעולם, או שיש כוח ביד התושבים להזיז את ועדת הקבלה ולבנות המון דירות חדשות
זה לא תלוי בניצחון כל שהו תלוי באכיפת החוק של הוועדת קבלה כל ההתנהלות כעת מנוגדת לחוק צריך פשוט מאבק משפטי .לכאורה זה תלוי במי שינצח בבחירות
אנחנו מוכרים דירה במעלה עמוסמישהו יודע על דירות במעלה עמוס כמה עולה שם בית פרטי וכמה עולה בבנין והאם מישהו יודע אם מישהו רוצה למכור שם דירה תודה רבה!!!
לפני שאתה מכריז הכרזות, תבדוק את זה מול עו"ד מומחה,לפי החוק אסור לוועדת קבלה להתנהל כך ומדובר על הפליה מגזרית.
לצערי הרב אני נאלץ להסכים איתך. הצער הוא על כך שחרדים נוהגים כלפי חרדים באופן ש... טוב, נעצור כאן.לפני שאתה מכריז הכרזות, תבדוק את זה מול עו"ד מומחה,
החוק מתיר להם לבצע אפליה על כל רקע, זה בדיוק המשמעות של חוק ועדות קבלה ולכך הוא נועד, שישובים קטנים יוכלו לשמור על מרקם אוכלוסיה מסויים מפני אוכלוסיה אחרת...
חבל שתבזבז כסף וזמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: