עטרת בן חמו
משתמש פעיל
בשל המצב בצפון ומשום שאנו גרים בקו העימות מחפשים להשכיר דירה במרוהטת לטווח של חודש בירושלים ל10 אנשים כל מי שיש מידע בידיו יוכל ממש לעזור לנו,
תודה רבה ובשורות טובות!
תודה רבה ובשורות טובות!
באיזה אזור ומה התקציב?בשל המצב בצפון ומשום שאנו גרים בקו העימות מחפשים להשכיר דירה במרוהטת לטווח של חודש בירושלים ל10 אנשים כל מי שיש מידע בידיו יוכל ממש לעזור לנו,
תודה רבה ובשורות טובות!
אני מהצפון אבל לא מפונה...לא מזמן שמעתי שיש כאלו שמעלים מחירים למפוני הצפון בגלל שהם יודעים שהם מקבלים תקציביםופיצויים לכן הייתי ממליץ פחות להדגיש את זה שאתם מהצפון לפני חתימת חוזה
האיזור לא כלכך משנה בין 10-15 אלףבאיזה אזור ומה התקציב?
לא אציין אותו כאן,איזה ישוב?
אשמח ממש אם תסייע לי בענייןבאיזה אזור ומה התקציב?
מכירה מישו תכתבי לי- miris3322 גימיילאשמח ממש אם תסייע לי בעניין
דבר ראשון תסתכלי בחתימה שלי, יש שם הרבה דירות שפנויות גם לחודש שלם.האיזור לא כלכך משנה בין 10-15 אלף
תכתבי לי במייל ATERET2156@עטרת בן חמו איך אפשר ליצור איתך קשר?
ממה שבדקתי שם אין שם דירה פנויה לחודשדבר ראשון תסתכלי בחתימה שלי, יש שם הרבה דירות שפנויות גם לחודש שלם.
אם לא תמצאי תעדכני ואנסה למצוא לך בפרטי.
ברובם לא כתוב מתי בדיוק הם פנויים (כי זה מיועד רק לקיץ) אבל אני יודעת שהרבה אנשים כן משכירים לחודש.ממה שבדקתי שם אין שם דירה פנויה לחודש
תודה רבה לך!ברובם לא כתוב מתי בדיוק הם פנויים (כי זה מיועד רק לקיץ) אבל אני יודעת שהרבה אנשים כן משכירים לחודש.
מציעה לך לראות מה מתאים מבחינת מיקום גודל ומחיר ולהתקשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: