דרוש מידע דירה ישנה ללא טאבו

rk1

משתמש חדש
שלום וברכה מישהו התנסה בקניית דירה בטבריה ללא טאבו עקב זה שהקבלן מלפני 20 שנה לא סיים את העבודה אני מבין שהבנקים לא נותנים משכנתא שווה לקנות 25% פחות מהמחיר רק אציין שזה נמצא בתהליך
תודה רבה

משה שאחא

משתמש פעיל
זה בעצם כמו טאבו משוטף רק אצלך השאלה האם לא יכול מישהו יום אחד להשתלט לך על הבית (המוכר בעצמו) או אפי' המדינה זה דבר שכדאי להתיעץ עם עורך דין כי בעצם איך תוציא מישהו מהבית איך תוכיח שהבית שלך

rk1

משתמש חדש
אין לי פרטים שלך כדי ליצור קשר אני חדש פה המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דברי איתי,
אני אנסה לעזור לך
lando.0260 @....

זה בעצם כמו טאבו משוטף רק אצלך השאלה האם לא יכול מישהו יום אחד להשתלט לך על הבית (המוכר בעצמו) או אפי' המדינה זה דבר שכדאי להתיעץ עם עורך דין כי בעצם איך תוציא מישהו מהבית איך תוכיח שהבית שלך
זה לא טאבו משותף. טאבו משותף פירושו שאתה בעלים על 50% ואדם אחר על 50% ולכן גם ניתן לקחת משכנתא כאן מדובר שמצד אחד אתה לא בעלים על כלום אבל מצד שני אין לך שותף הקבלן הוא בעלים של כל הבניין רק שהוא מחוייב לרשום בטאבו ובינתיים זה הערת אזהרה והקבלן לא רשם כבר 20 שנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה