דרוש מידע דירה בקומה שישית!

פנדורה

משתמש מקצוען
קומה חמישית. נסבל. אני שוקלת פעמיים אם לרדת בשבת.
הדירה שלנו. אך נראה לי שדירה לכל החיים לא הייתי קונה בקומה גבוהה.

תלמיד מובהק

משתמש רשום
אשמח לשמוע מבעלי נסיון איך זה לגור בקומה שישית?(או כל קומה גבוה אחרת..)
כמובן עם מעלית, אבל בשבת צריך לעלות 6 קומות.
עד כמה זה קשה? או שזה בכלל לא..
אשמח לשמוע..תודה על התגובות
אני גר קומה שישית, עם מעלית עד לקומה חמישית, עיקר הקושי כמובן זה בשבת, ולא בשביל עצמי אלא בשביל הילדים, כי אפילו אם הם יכולים לעלות את כל זה לבד, ובדרך כלל ילד בן 2 + לא אמורה להיות לו בעיה עם זה, אבל מה אתה עושה כשאתה חוזר בשבת בלילה מסעודה אצל מישהו, וכבר מאוחר בלילה והילדים נרדמו בדרך בעגלה, ואתה ואשתך צריכים לסחוב אותם [ואתכם עצמכם] קומות. תחשוב על זה.
אבל באופן כללי אני יכול להגיד, שאני כבר חי בדירה הזו 3 שנים, ואני לא שוקל לעבור דירה בגלל זה... ואני גם לא חושב שבעתיד זה יהיה נושא שאני אוריד הצעה של דירה בגלל שהי בקומה 6, לא מתחייב כנ"ל על קומה 7...
בהצלחה.

רחלה 123

משתמש מקצוען
גרה בקומה שישית בשכירות והייתי שמחה מאד לקנות :)
אבל אני טיפוס שלא יוצא מהבית בשבת בכלל!! גם לא בקומת קרקע....
בעלי בשבת צריך להסתדר , לא נראה שמשהו מסובך מידי.
בדרך כלל אנחנו אצל ההורים שבתות שלמות כך שפחות צריכים לחזור.
בקיצור כמעט ולא מרגישה את זה , והנוף והאוויר זה מתנה ...
ביום כיפור זה אכן בעיה, ירדתי ולא עליתי חזרה עד למוצאי הצום , אין מצב לעלות בצום שש קומות.

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני כעת ק''ד בלי מעלית
באמת קשה.בעז''ה עוד מעט עובר למקום אחר קומה ד עם מעלית.אוויר טוב ופעם בשבוע באמת לא נורא ארבע קומות

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
מעבר לשבת, תחשבו גם על יום כיפור.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אין כמעט רעש ומקקים
נתפסתי עליך בזה, קחי בחשבון שהרעש עולה למעלה. אנחנו בקומה חמישית ואני מרגישה במפלס אחד עם הרחוב, ועוד יש לי חלונות כפולים.....
אני שומעת מה אנשים מדברים ברחוב, בהתחלה התחרפנתי מהרעש בסוף מתרגלים כמו לכל דבר, אבל האויר מחפה על הכל...

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
גרים ב6
פצצה
צריך פשוט להקדיש לזה יותר זמן
בדיוק.
תבדקו רק מה מצב המדריגות וכמה הם נוחות.
לדוגמא בבניין חדש שהמדריגות מנותקות מהלובי של כל קומה (ולא צריך לסבול את הריחות והרעש של כל הבניין בדרך לסעודת שבת) ורחבות מספיק - זה משמעותי מאד.
כמו"כ שווה לבדוק אם יש מטפלות בבניין, מה שגורם לעומס לא נורמלי על המעליות בשעות העמוסות

rand

משתמש פעיל
אנחנו קומה 5
זה יתרון בבני ברק הפרטיות והנוף מאד כיף
מה שכן אנחנו ממילא לא מטלטלים בשבת
אז כאמא לילדים קטנים לא יוצאת כמעט
אז לי זה לא נורא..

אבגדה12345

משתמש פעיל
אנחנו קומה 5
זה יתרון בבני ברק הפרטיות והנוף מאד כיף
מה שכן אנחנו ממילא לא מטלטלים בשבת
אז כאמא לילדים קטנים לא יוצאת כמעט
אז לי זה לא נורא..
לא מדובר על בני ברק ספציפית אבל תודה רבה

אספמיה

משתמש מקצוען
אז מה אתם אומרים יש לי הצעה עכשיו לשכור יחידה מהממת קומה רביעית בלי מעלית לא כדאי ? עד כמה זה קשה? לא מתרגלים לזה? יש לציין שכמעט אין עוד יחידות נורמליות בשוק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה