נראה לי שאפילו בשכונות היקרות,מה זה בירושלים? הגדרה רחבה מידי
תלוי איזה שכונה
איפה לדוגמא?נראה לי שאפילו בשכונות היקרות,
זה סכום שאמור להספיק היום לשתי חדרים.
צריך קצת להתאמץ.
מה ז"א להתאמץ?
תראו.יש למישהו הצעה רלוונטית??
ברור אל דאגה.תראו.
אני הייתי מעורב בכמה עסקאות נדל"ן.
והכלל שאני יכול לתת לכם הוא,
ס - ב - ל - -נ - ו - ת !
לא קונים בלחץ ולא מוכרים בלחץ.
קניית או מכירת דירה,
זו העסקה הכי גדולה לאדם מן הישוב.
צריכים להיות מתוכננים,
ולחכות לעיתוי הנכון.
ולהתפלל כמה שיותר.
בהצלחה.
תראו.
אני הייתי מעורב בכמה עסקאות נדל"ן.
והכלל שאני יכול לתת לכם הוא,
ס - ב - ל - -נ - ו - ת !
לא קונים בלחץ ולא מוכרים בלחץ.
קניית או מכירת דירה,
זו העסקה הכי גדולה לאדם מן הישוב.
צריכים להיות מתוכננים,
ולחכות לעיתוי הנכון.
ולהתפלל כמה שיותר.
בהצלחה.
צודק לגבי ההשוואה אבל אנחנו עם רכב ויש לנו יותר חברים ומשפחה בגבעת זאב מאשר ברמות...קצת רחוקה ההשוואה בין רמות לגבעת זאב... בערך כמו להשוות בין פרדס כץ לאלעד או פ"ת (מבחינת המרחק למרכז ב"ב) תבינו שאגן האיילות (גבעת זאב החדשה) זה מרחק 10 דק' נסיעה ברכב מקצה רמות ד', שלא לדבר על אוטובוס ועל התדירות ששונה לחלוטין מהתדירות לרמות
בכל מקרה, אפשר להשיג במחיר הזה בהחלט דירות שמורות במקומות שצויינו (גבעת שאול, בית וגן, אולי אפילו הר נוף)
רוממה אין סיכוי.יש למישהו הצעה רלוונטית??
לדעתי בית וגן והר נוף זה באמת קצה העולם, ואילו רמות ממש קרובה למרכז העירקצת רחוקה ההשוואה בין רמות לגבעת זאב... בערך כמו להשוות בין פרדס כץ לאלעד או פ"ת (מבחינת המרחק למרכז ב"ב) תבינו שאגן האיילות (גבעת זאב החדשה) זה מרחק 10 דק' נסיעה ברכב מקצה רמות ד', שלא לדבר על אוטובוס ועל התדירות ששונה לחלוטין מהתדירות לרמות
בכל מקרה, אפשר להשיג במחיר הזה בהחלט דירות שמורות במקומות שצויינו (גבעת שאול, בית וגן, אולי אפילו הר נוף)
רמות היום הרבה יותר רחוקה וקשה לתנועה לא צריך כל הזמן את מרכז העיר רוצים לחות באיכות ולא דוקא במרכז שכולו מזוהםלדעתי בית וגן והר נוף זה באמת קצה העולם, ואילו רמות ממש קרובה למרכז העיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: