אלישבע לוי
משתמש רשום
האם מדובר בדומה למחיר למשתכן- הון עצמי 10% ממחיר הדירה? או שליש?
מעל 1.8 איך זה עובד?משכנתא כמו כל דירה למגורים: עד 75 אחוז מהערכת שמאי.
היות והערכת שמאי של הדירות, בדרך כלל גבוהה מהמחיר שלהן בהגרלה, אפשר להגיע לאחוזי מימון גבוהים יותר.
אבל: מינימום 100 אלף ש"ח הון עצמי.
ורק עבור דירות בשווי של עד 1.8 מליון.
כמו מחיר הקניה בפועל או 1.8- הגבוה מביניהםמעל 1.8 איך זה עובד?
אם אני זוכר טוב נראה לי שבאשכולות שונות אמרו שזה שכונה שקרובה לחרדים.כדאי לבדוק שמההפרויקט הזה ממוקם ליד אזור חרדי? יודעים?
הינו בשכונת נוף טבריה בקיץ וכמדומני מדובר על השכונה הסמוכה לפרויקט..
שמות הרחובות נראים לי מוכרים...
אודה על האמת, זה לא לגמרי ברור לי.מעל 1.8 איך זה עובד?
אודה מאד למקורכמו מחיר הקניה בפועל או 1.8- הגבוה מביניהם
בכל משכנתא הבנק מביא עד 75 אחוז לפי או מחיר הקניה או השווי בפועל [לפי שמאי] -הנמוך מביניהם,אודה על האמת, זה לא לגמרי ברור לי.
ממתי הבנק שואל אותי כמה עולה לי הדירה?
הוא שואל אותי כמה משכנתא אני רוצה לדירה ראשונה, ובודק אם זה לא עובר 75 אחוז משווי הדירה.
מחיר בפועל או הערכת שמאי?וכל ההטבה הזאת זה רק בדירות שהמחיר זה עד 1.8
שניהם, כך לדוגמא דירה שהמחיר זה 1.7 והשווי זה 2 מליון אז אפשר לקבל משכנתא כמו שהדירה שווה 1.8מחיר בפועל או הערכת שמאי?
תודה על התגובה אבל לא בטוחה שהבנתי.שניהם, כך לדוגמא דירה שהמחיר זה 1.7 והשווי זה 2 מליון אז אפשר לקבל משכנתא כמו שהדירה שווה 1.8
אפשר לקבל 75 אחוז מ 1.8 שזה יוצא 1.35 כלומר שצריך 350,000 הון עצמי בשביל דירה של 1.7תודה על התגובה אבל לא בטוחה שהבנתי.
דירה בהנחה, במחיר 1.7
הערכת שמאי 2
75 אחוז מ 2 זה 1.5
75 אחוז מ 1.7 זה 1.275
האם אפשר לקבל 1.5 - כלומר לשלם רק 200 אלף ש"ח על דירה ששווה 2 מליון?
או שנקבל רק 1.275 ונצטרך 425 אלף הון עצמי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: