אני חושבת שרוב נשות ישראל לא יוצאות לעבודה בערב פסח, אא"כ הן חייבות.נכתב ע"י בני ברקית;1243201:למה לא מעלים לכאן?
נכתב ע"י bbr;1245154:איזה קטע...
יותר משבוע וחצי אני לא הדלקתי את המחשב (להנאתי הרבה) והתחלתי לפנטז להעיף אותו מהבית (כרגע נראה לא מציאותי), איך שאני מדליקה בשביל לארגן מסלול לטיול חול המועד, מגיעות הודעות בפרטי על הדיסק התעמלות לא הבנתי מאיפה נזכרתם בזה, עכשיו אני רואה את האשכול הזה אני מבינה.
יש לי כמובן את הדיסק, אני רק זוכרת מפעם קודמת שזה לא היה פשוט בכלל להעלות את זה, וזה דרש ממני המון מאמצים והרבה מאוד זמן, מי שיכולה לתת לי שיטה להעלות שאני לא אקדיש לזה יותר מדי זמן, אני אעשה את זה שוב, בשמחה אבל אם האפשרות היא רק ג'מבו מייל אני לא מנסה מלכתחילה, סורי.
הי ביביאר אני כלכך שמחה שהגבת ממש תודה תוכלי לעלות את זה דרך הקישור הזה Www.upf.co.il אם יש לך את הקובץ הזה במחשבנכתב ע"י bbr;1245154:איזה קטע...
יותר משבוע וחצי אני לא הדלקתי את המחשב (להנאתי הרבה) והתחלתי לפנטז להעיף אותו מהבית (כרגע נראה לא מציאותי), איך שאני מדליקה בשביל לארגן מסלול לטיול חול המועד, מגיעות הודעות בפרטי על הדיסק התעמלות לא הבנתי מאיפה נזכרתם בזה, עכשיו אני רואה את האשכול הזה אני מבינה.
יש לי כמובן את הדיסק, אני רק זוכרת מפעם קודמת שזה לא היה פשוט בכלל להעלות את זה, וזה דרש ממני המון מאמצים והרבה מאוד זמן, מי שיכולה לתת לי שיטה להעלות שאני לא אקדיש לזה יותר מדי זמן, אני אעשה את זה שוב, בשמחה אבל אם האפשרות היא רק ג'מבו מייל אני לא מנסה מלכתחילה, סורי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: