כי אני אחד מאלה שעומדים שם...מנין לך שבלי תשלום???
לפני כמה שנים?אני לא שמעתי שעל יציאות במסגרת הימים המותרים צריך לבקש אישור, על כל פנים יצאתי די הרבה במסגרת המכסות ואף פעם לא ביקשתי אישור ולא שמעתי על זה בהתייצבות, כנ"ל עשרות מחברי.
במהלך כל ה 5 שנים האחרונות לסירוגיןלפני כמה שנים?
יש תקופות שמקפידים על זה יותר, ויש תקופות שפחות, אבל אי אפשר לדעת מראש
אז אולי תגיד ליכי אני אחד מאלה שעומדים שם...
אני הייתי צריך להגיש דיחוי לפני כמה חודשים ולא הגשתי עד עכשיולתשומת ליבך
כדי להיות הכי בטוח שלא תסתבך, גש לאברכים שעומדים בחוץ ונותנים הדרכה!
תהיה בקשר עם ועד הישיבותאני הייתי צריך להגיש דיחוי לפני כמה חודשים ולא הגשתי עד עכשיו
ואני הולך להגיש האם יעשו לי בעיות בלשכת גיוס
תהיה בקשר רק אם האברכים שעומדים בחוץ או במספר הטלפון הבאאני הייתי צריך להגיש דיחוי לפני כמה חודשים ולא הגשתי עד עכשיו
ואני הולך להגיש האם יעשו לי בעיות
לא הבנתי מה הבעיה שיתקשר קודם לוועד הישיבות ויבדוק אם בכלל יש בעיהתהיה בקשר רק אם האברכים שעומדים בחוץ או במספר הטלפון הבא
026507494
אלו אנשים שחפצים בטובתך ובסידור המעמד בין ישיבה שלך בלבד ללא שיקולים כאלו ואחרים
אני לא יודע אם ירד המעמד בן ישיבהלא הבנתי מה הבעיה שיתקשר קודם לוועד הישיבות ויבדוק אם בכלל יש בעיה
לא מדובר באחד שירד לו המעמד שצריך עסקנים
בס"ה שאלה תכנית
מישהו?אז אולי תגיד לי
אני לא קיבלתי פטור למרות שאני בן 26
בגלל שכנראה אני לא רשום בעמותה.
את הדיחוי האחרון הגשתי
אמורה להיות לי בעיה עם זה?
1111 מכל טלפוןאני כיום בן 26 איך אני יודע אם יש לי פטור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: