מטבע הדברים!ובכ"א בפורום זה נרשמת העדפה ברורה לאיור הדיגיטלי
שהוא משהו לעבודה,מהיר, שטחי ,חסר רגישות חסר באומנות או בביטוי אישי..
אני רואה בהחלט באיור הדיגיטלי ז'אנר חדש באמנות,
בסופו של ענין גילית את דעתך...לא התחברתי כמעט לאף אחד מהמשפטים שהעלית
בסופו של ענין גילית את דעתך...
אבל ברצינות, לי יש את ההעדפות שלי ואני פתוחה לשמוע מה משמעותי ומשחק תפקיד אצלכם האמנים..
כבר עכשיו זה נתן לי
איך זה יכול להיות?קבלו סוג אחר של הסתכלות:
אני מהדור החדש, שהדיגיטלי היה האופציה הראשונה שלו, מעניין אם יש עוד כאלה...
אפשר לומר שאני התחלתי עם איור דיגיטלי, והכרתי אותו הרבה יותר מאשר את הידני.
במשך הזמן התאהבתי בו ממש והכרתי המוון כלים ושיטות שונות. אני מרגיש מאוד מחובר אליו, מבחינה מסוימת יותר מהידני...
רק לאחרונה החלטתי להכיר יותר טוב את הידני, ללמוד שיטות ולהתפתח גם בו.
אני בהחלט מסכים עם הגישה שאיור דיגיטלי הוא ז'אנר נוסף של יצירה, ואין לזלזל ביכולת הביטוי העמוקה שלו.
הידניים שלך באמת יפיםאני דווקא כן מעדיפה את הידני, לפחות באופן אישי
איך זה יכול להיות?
אני עוד זוכרת את הסקיצות הידניות שהיית מעלה אי אז, לפני כמה עידנים...
ואז באיזשהו שלב התחלת לצייר על מנגה
לא?
כמובן, אני צריכה לדייק את הדברים שלי. זה לא שאין הבדל, אלא שההבדל לא מתבטא ביצירה אלא בתחושה. היצירה שונה, אבל היא עדיין יצירה. אי אפשר להשוות ביניהן כי האיברים במשוואה שונים. (סליחה אני יודעת שאתם לא אוהבים אלגברה.)@לדLed תרשי לי לחלוק עליך בכמה דברים,
אע"פ שבפתח דברייך היתה לי הרגשה שאני הולכת להסכים איתך על כל מה שתאמרי...
אז דבר ראשון נכון שמציירים מהראש,
אבל כמו שהמורה שלי לעיצוב גרפי אמרה לי לפני שנים:
"תמיד תעשי קודם סקיצה מהירה ידנית של מה שיש לך בראש, כי המרחק מהראש ליד קצר יותר מהמרחק מהראש לעכבר"
(מי חשב אז בכלל שאני אקנה עט דיגיטלי מתישהו)
ולדעתי המשפט הזה הוא משפט נכון מאוד מאוד מאווודדד.
ובא נגיד ככה - כדי שהמרחק מהראש לעט הדיגיטלי, יהיה כמו המרחק בין הראש לעיפרון - צריך לעבור דרך ארוכה. כך נראה לי.
ודבר שני, דווקא זה שבידני אין קונטרול זי וכל זה, גורם לך להוציא דברים אחרים לגמרי מעצמך.
אני אישית משתדלת גם בדיגיטלי להשתמש כמה שיותר בטכניקות ידניות - לצבוע שטחים עם מברשת או עיפרון במקום לשפוך צבע עם הדלי, וכדומה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: