מישהו שמע על זה?
התנסה?
מה רמת האמינות של הדבר הזה?
אשמח לכל שביב מידע נוסף (באתרים של כולם הייתי כבר)
התנסה?
מה רמת האמינות של הדבר הזה?
אשמח לכל שביב מידע נוסף (באתרים של כולם הייתי כבר)
את יכולה לשלוח לי דגימת רוק שלך, אקח לך חצי מחיר ואבנה לך תפריט.אני ספציפית לא מחפשת הוכחות מדעיות כי ניסיתי כבר המון סוגי דברים...
יש לך משהו שכן מוכח?
מה שמוכח זה שצריך כח רצון חזק במיוחד
השאלה היא רק באיזה דרך לנתב את זה ומה יכול לסדר את זה קצת...
לכי לדיאטנית בקופת חולים, יותר מוכח וזול.עד כמה שאני הבנתי זה לא רק בניית תפריט...
אם את יכולה לבנות לי תפריט, להיות זמינה לשאלות על התפריט, להמליץ לי על ספורט (לפי מה שמתאים לי), לעקוב איתי מה קורה, זה מספיק לי...
עד כמה שהבנתי, את מה שציינתי הם מספקים,
כמובן פחות ממה שרשום באתר, אם לא אפסי אבל קיים
אולי כבר שווה,בגלל הדמיון שאת עושה משהו "רציני"?
לצערי בקופה שאני חברה בה אין דיאטנית בעיר שלי...לכי לדיאטנית בקופת חולים, יותר מוכח וזול.
חלי ממןאז מה לעשות עכשיו?
יש לכם הצעה לדיאטה אחרת?
יש בשני האתרים לשונית של מחקריםאני חושבת שהרעיון נכון.
היה תקופה שהתלבטתי על זה.
אבל בגלל שאם זה היה מוכח מחקרית זה ממזמן היה נכנס לסל הבריאות ולמודעות של כולם כי דיאטה זה הדבר הכי מבוקש בעולם (ראי ערך זריקות סקסנדה/אוזמפיק) כנראה שהם לא הצליחו להוכיח כלום מדעית.
אז לצערי זה עדין לא שווה השקעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: