כללי דחופה ביותר- זקוקה למשלוחן מבני ברק לאשדוד

מיקרו

משתמש רשום
אני צריכה דחוף משלוחן ע"מ שיעביר דברי דפוס מבני ברק לאשדוד -הכי מאוחר מחר בצהרים עדיך אפילו היום בלילה.
יש דבר כזה?

מאן דאמר

משתמש מקצוען
יש אברך בשם קליין שעושה משלוחים מבני ברק לאשדוד, אין לי אצלי את המספר טלפון שלו.

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שליח לאשדוד, נראה לי שיוצא בבוקר, צריך לתפוס אותו...
054-8424242

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
שיגורית - 08-8554065
קליין - 052-7633320
אירנשטיין - 050-4112214

מיקרו

משתמש רשום
אף אחד מהשמות שנכתבו כאן אינו רלוונטי כי המשלוח מגיע רק בערב ואני צריכה אותו מקסימום בצהרים.
אולי יש למשהו רעיון למשהו אחר

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
זה קשור למילה 'עיצוב' או ל'גרפי'?
אין לך דפי זהב?

מאן דאמר

משתמש מקצוען
זה קשור למידה של 'ונתנו', אם אפשר לעזור אחד לשני.

לענייננו, אי אפשר להספיק לשלוח אתם היום בלילה?

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
<TABLE dir=rtl cellSpacing=0 bgColor=#ffffff border=1><CAPTION>שליחים</CAPTION><THEAD><TR><TH dir=rtl borderColor=#000000 align=middle bgColor=#c0c0c0>נייד</TH></TR></THEAD><TBODY><TR vAlign=top><TD dir=ltr borderColor=#c0c0c0 align=right>(052)764-4212</TD></TR></TBODY><TFOOT></TFOOT></TABLE>(052)763-3320

טלTAL

משתמש רשום
עיצוב גרפי
שניהם שליחים שמתאימים לך מבחינת השעות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה