אני שיחזרתי עם התוכנה "רקובה" ונהיה לי תיקיה אחת עם אלפי פריטים ועכשיו לשבת ולסדר הכל לתיקיות זה עבודה מטורפתיש תוכנה פשוטה כמו recuva. חינמית, ותוצאות די בסדר.
אין הצהרות של אנטיוירוס שמשהו לא בסדר. ממשק פשוט ודי נוח גם למי שיודע רק לקרוא. כדאי לנסות.
אגב, לפני תחילת הסריקה, יש לומר לו "התר סריקה מעמיקה". ואפשר לתת לו לרוץ. גודל הכונן, מהירות קריאה, כמות נתונים כתובים - אלו הם הנעלמים שקובעים את זמן הסריקה.
נראה לי שכןהאם התוכנה יכולה לעזור לשחזור קבצים מכונן חיצוני ?
זה משחזר לתיקיות או הכל בליל של קבצים?נראה לי שכן
גם וגם.זה משחזר לתיקיות או הכל בליל של קבצים?
יש לי מתאםאני יכול בחינם, דרך שליטה מרחוק. אם יש לך מתאם והכרטיס מתחבר למחשב
צודקת מאה אחוז!!!יש לי מתאם
והכרטיס מתחבר למחשב
אני פשוט מפחדת שמישהו מרחוק יכנס לי למחשב
אני לא יודעת מי אתה
יש מישהו באזור המרכז שאני יכולה לבוא אליו והוא יעשה לי אפילו בתשלום סלי
תודה
אלעדצודקת מאה אחוז!!!
חשיבה נכונה.
מאיזה איזור את?
אולי מישהו משם יראה וירצה לעזור.אלעד
תודה
מו"עמאיפה אתה?
אולי אני יכולה להגיע לאזור
קחי בחשבון שזה יכול לקחת גם שעתיים שלוש!מאיפה אתה?
אולי אני יכולה להגיע לאזור
אני לא לוקח כסף. אם את בכל זאת רוצה תשאירי מייל בג'ימייליש לך חנות או עבדה שאפשר לבוא להביא תכרטיס?
וכמה זה עולה?
תודה
דבר ראשון בחיים אל תאתחל.@מאירקה' יש לי 2 דיסקים קשיחים של 2 טרה כ"א שהמחשב אומר שיש לאתחל אותם
זה ניתן לשיחזור?
זה משחזר לתיקיות או הכל בליל של קבצים?
איך עושים את זה שישחזר לתיקיות?גם וגם.
יש לנו כונן חיצוני שיש בו הרבה קבצים ותיקיות שמופיע עליהם סמל של מנעול.אני לא לוקח כסף. אם את בכל זאת רוצה תשאירי מייל בג'ימייל
אם אני מבין נכון זה עניין של הרשאות. לא של שחזור. צריך לתת הרשאות על הקבצים.יש לנו כונן חיצוני שיש בו הרבה קבצים ותיקיות שמופיע עליהם סמל של מנעול.
הבאנו לחנות במו"ע אמרו שהעלות יכולה להגיע לכמה מאות טובים.
אם אתם מתעסקים עם העניין ויש לכם ניסיון בתחום נשמח ליצור קשר.
אני כנ"ל. יש תוכנות אחרות ששילמתי עליהם לצורך שחזורים.אלעד
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: