קוראים לה ליבי....(ילדה אחת שניסתה אותה אמרה: "פתאום אני מרגישה את כולי בחתיכה אחת!")
קוראים לה ליבי....(ילדה אחת שניסתה אותה אמרה: "פתאום אני מרגישה את כולי בחתיכה אחת!")
יכול לעזור גם למבוגר עם קושי להרדם בלי סיבה נראית לעין?
איך אני יודעת איזה משקל לקנות לילד?
(ילד בן 6)
והאם יש מקום שנותן לנסות, כדי לא אקנה בכמה מאות ובסוף אראה שזה לא שימושי לי....
מישהו קנה בפריד?
מה ההבדל?שמיכות פוך | כריות | מצעים | פריד לשינה טובה
פריד חברה הותיקה שמתמחה ביצור שמיכות פוך, כריות, מצעים ומזרונים. הכנסו והתרשמו ממבחר ומגוון הרחב של שמיכת פוך, כריות, ומצעיםwww.frid.co.il
יש להם רק 2 משקלים אבל תמיד ניתן להחזיר תוך 24 ש' לפי החוק. אבל באמת המחיר ממש בהפרש.א. סוג הבד. כל המשווקים מתעסקים עם בד כותנה שחם איתו בקיץ. רק השמיכות של פרופריו הן מבד במבוק.
ב. התאמה מקצועית. לכל בעיה מתאים משקל אחר ורק חברהשמתמחה יכולה לתת את השירות המקצועי.
ג. אפשרות לנסיון 30 יום אינה קיימת שם. וגם אין גמישות בהחלפת משקל עד להתאמה מלאה.
תוך 24 שעות אי אפשר לדעת אם השמיכה מתאימה...יש להם רק 2 משקלים אבל תמיד ניתן להחזיר תוך 24 ש' לפי החוק. אבל באמת המחיר ממש בהפרש.
בפרופריו יש מגוון גדול אבל המחיר די גבוה..
אני צריכה שמיכה כבדה 9-11 קג האם זה עדיין משתלם עם המכס?תסתכלו בתחילת האשכול
אני קניתי מחול במחיר ממש משתלם שמיכה מעולה
יש לך קישור?תסתכלו בתחילת האשכול
תסתכלו בתחילת האשכול
קניתי באמזון את הגודל הבינוני- (לילד בן שש וחצי) מעולה בכביסה!יש לך קישור?
אני רוצה לקנות עכשיו מהקישור שלך.קניתי באמזון את הגודל הבינוני- (לילד בן שש וחצי) מעולה בכביסה!
קניתי בהמלצתך.. יגיע עוד שבועיים..קניתי באמזון את הגודל הבינוני- (לילד בן שש וחצי) מעולה בכביסה!
אשמח לשמוע אם היית מרוצהקניתי בהמלצתך.. יגיע עוד שבועיים..
מקווה שיהיה טוב.
כי עלה לי 200 שקל..
אני מרוצה.אשמח לשמוע אם היית מרוצה
בנקסט גם הביאו מישהי יודעת כמה קילו כל אחד?
Buy Weighted Blanket from Next Israel
קנו שמיכה עבה at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
@פרידא אשמח לדעת אם השמיכה יעילה ואם המשקל וגודל השמיכה תואם לילד בן 6 וחצי זה בדיוק מה שאני מחפשת והמחיר מעולה...קניתי באמזון את הגודל הבינוני- (לילד בן שש וחצי) מעולה בכביסה!
@gila zohar אני רואה שכתבת שהזמנת משלוח חינם.קניתי בהמלצתך.. יגיע עוד שבועיים..
מקווה שיהיה טוב.
כי עלה לי 200 שקל..
לדעתי שמיכה מצוינת. מתאימה לילד בן 6 וחצי.@פרידא אשמח לדעת אם השמיכה יעילה ואם המשקל וגודל השמיכה תואם לילד בן 6 וחצי זה בדיוק מה שאני מחפשת והמחיר מעולה...
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: