אם עדיין רלוונטי אני יכול לעשות גם אחד מצויין במחיר נורמלידחוףף אני חייב פלייבק לניגון חב"ד י"ב-י"ג תמוז
אני לא עובד בזה, אני מנגן טוב והכל.. אבל אתם תציעו את המחיר ואני יראה..עדין רלוונטי, אני אשמע מחיר ונראה
אני יגיד לך את האמת, הקלטתי לך על האורגן סקיצה מאוד מרשימה לדוגמא (אני אומר אורגן גם בגלל שאני משקיע ומוציא ממנו תוצאה שווה לאוזן, וגם כי לפי מה שאני מבין אתה לא צריך את זה מופק גרנדיוזי בתוכנה) אני ממש מסתבך בלהוציא אותה מתוך הכלי..תראה , האורך זה אמור להיות 2 וחצי דקות , מחיר סטנדרטי זה מאה שקל , אני רוצה לשמוע דוגמא של משהו שעשית , כי מישהו כבר הציע לי פלייבק במחיר מאה שקל אז נראה ונבחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: