יש לי ווינדוס 10יכול להיות שגירסא 9 לא נתמכת בוינ' 11?
@RPO איך הסתדר לכם?
אין לי עבודה מחר אם אין ווצאפ, אנא עזרתכם!!!
יש לי ווינדוס 10
ופעלתי לפי ההוראות בקישור הזה
ונעזרתי פה באשכולHow to Backup/Restore Emulator Data for LDPlayer-Data Recovery/Backup-LDPlayer
To prevent data loss from your LDPlayer, you'd better backup them by following these steps.www.ldplayer.net
הורדתי את האימולטור לפי ההדרכה כאן:https://www.prog.co.il/threads/דחוף-עזרה-ווצפ-ווב-בנטפרי-פתאום-לא-עובד.906333/post-12622855
תודה ל @לאה ולדמן על העזרה הענקית!
היא העלתה 2 סוגי אימולטורים להתקנה אם אני לא טועה, אולי תנסי את השני?כשאני מנסה לפתוח את התוכנה דרך מיקום הקובץ מופיע לי כך:
צפה בקובץ המצורף 1443873
מישהו ניתקל?
אנא זה קריטי לי לעבודה מחר על הבוקר.
@לאה ולדמן , את פה אולי?
עד היום עבדתי על LD לכן התקנתי אותו, השאלה אם אני אתקין את התוכנה השניה מה יהיה עם הגיבוי? כלומר האנשי קשר וכל החומר שעל הווצאפ?היא העלתה 2 סוגי אימולטורים להתקנה אם אני לא טועה, אולי תנסי את השני?
באמת שאלה. מקוה שאחרים ידעו לענותעד היום עבדתי על LD לכן התקנתי אותו, השאלה אם אני אתקין את התוכנה השניה מה יהיה עם הגיבוי? כלומר האנשי קשר וכל החומר שעל הווצאפ?
עשיתי לפי ההוראות ואכן נוצר לי קובץ אבל לא היה נראה שהוא מעתיק משהו, מקווה שהקובץ אכן מלא ולא ריק...באמת שאלה. מקוה שאחרים ידעו לענות
גיבוי הצלחת לעשות בינתים?
לי נוצר כזה:עשיתי לפי ההוראות ואכן נוצר לי קובץ אבל לא היה נראה שהוא מעתיק משהו, מקווה שהקובץ אכן מלא ולא ריק...
גם לי, והצלחת לשחזר את הגיבוי?לי נוצר כזה: צפה בקובץ המצורף 1443875
בינתים לאגם לי, והצלחת לשחזר את הגיבוי?
ממש מפחיד כמה העבודה שלנו תלויה בזה ומה קורה שכרגע משהו לא עובד או לא מסתדר....
אם עבד לך גירסא 4 לא רואה סיבה שגירסא 9 לא תעבודכשאני מנסה לפתוח את התוכנה דרך מיקום הקובץ מופיע לי כך:
צפה בקובץ המצורף 1443873
מישהו ניתקל?
אנא זה קריטי לי לעבודה מחר על הבוקר.
@לאה ולדמן , את פה אולי?
כשאני מורידה את memu גרסה 9 ומתקינה, ואחרי זה נכנסת לsettingsאם עבד לך גירסא 4 לא רואה סיבה שגירסא 9 לא תעבוד
ניסיתי ולא מצליחה לייבאתסגרי, ותייבאי את הגיבוי ותפתחי שוב.
את עושה את זה כשהתוכנה סגורה?ניסיתי ולא מצליחה לייבא
זה קריטי לי
יש מישהו שיכול לכון אותי
אני מסמנת אתה האופציה של גיבוי - מעלה את הקובץ של הגיבוי
ומכאן כלום לא משתנה
מה עלי לעשות?
ההואצפ?את עושה את זה כשהתוכנה סגורה?
האימולטורההואצפ?
מה צריך להיות סגור?
הדפדפן של כרום עם האווצפ היה פעיל
אז אולי תנסי לרענן, או בכלל לנתק את החיבור ולחבר מחדש (נראה לי גם אצלי היה ככה ואז נתקתי וחברתי וראיתי שעודכן)הדפדפן של כרום עם האווצפ היה פעיל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: