לא צריך מים כללהשאלה כמה מים צריך לשים כדי שלא יתייבש,
כמה זמן מכוסה?לא צריך מים כלל
לאפות מכוסה ורבע שעה אחרונה גלוי
כמה זמן תנור ובאיזה חום?שניה וחצי הכנה!!!!
לא שמים מיםהשאלה כמה מים צריך לשים כדי שלא יתייבש,אני כן רוצה שיצא קריספי וטעים אבל לא דבוקקקק לתבנית ויבש ובמקרה הגרוע שרוף.
אשמח לשמוע מהמבינות..
תןדה מכינה כבר כמה שבתות...רבע כוס יין אדום מתוק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס מים
רבע כוס דבש
לערבב טוב
לשפוך על העוף שמונח בתבנית
לתנור.
יוצא מעדן
אנחנו אוהבים להגיש את זה עם אורז לבן שמעליו רוטב מהעוף
איך את מחוררת אם יש בתוכו מים?אני עושה כל שבוע מאד פשוט ומאד טעים, שמים בשקית קוקי עוף, תפוא חתוכים וכוס אורז אם בא לך, (זה מאד טעים!) תבלינים- פפריקה, קארי, אבקת שום, מלח, פלפל וגריל עוף. שלוש וחצי כוסות מים רותחים, כמות חשובה במיוחד לאורז, אם לא שמת, מים לפי העין. לסגור, לחורר ולתנור. אני שמה בתנור לפני כניסת שבת עם שעון שבת לשעתיים. תהנו!
מחוררת מלמעלה ושמה בתוך תבנית ובאמת יוצאים מעט מים. זה בסה"כ שלושה חורים קטנים עם קיסם...איך את מחוררת אם יש בתוכו מים?
אפשר פירוט?עוף בתבנית עם מלח
מעל סילאן
ומלאאאאאאאאא טבעות בצל
יוצא שזוף וקריספי
ומפריש מלאאאאאאא רוטב
מתכון מנצח
ונראה טוב!
שניה וחצי הכנה!!!!
שבת שלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: