מידע שימושי דחוף!!! משחה טובה לתפרחת טיטולים

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא מזמן קרה לי את אותו דבר, ניסיתי אינוטיול(שבעבר מאד עזר, בצורה פלאית)
ולא עזר. לא עזר כלום. התפרחת התמשכה אצלה כמה חודשים. וכמו שאת מתארת כמו כוויה. הכל מגורה ואדום מבריק כזה.
עד שהלכתי שוב לרופא, ואז הוא נזכר לומר לי שלפעמים זה בגלל חברות טיטלים(הייתי משתמש ת בהאגיס)
אמר שכמה שהאגיס ופמפרס הכי נחשבות יש להן קטע ידוע שיכולות ליצור תפרחת חיתולים
עברתי פשוט לבייבי סיטר(סתם אני ממליצה זה חברה מדהימההההה ואיכותית ברמות. הרבה משום מה לא מכירים אותה. תנסו ותתחרטו שלא השמשתם בזה כבר קדם. והמחירים שלה ממש זולים. לפעמים אפילו יותר זול מטיטלים פרימיום) וכבר מהטילטל הראשון של ביביסיטר ראיתי שיפור עצום. אחרי כמ הימים התפרחת נעלמההה!!
המון הצלחה(באיזה חברה את משתמשת -בשביל הסקרנות שלי..)

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
בשביל האיזון כמובן, בייבי סיטר עשה אצלנו תפרחת נוראית אצל ילדים עם עור בכלל לא רגיש שמסתדרים נהדר עם כל מיני הטיטולים. (ניסינו בייביסיטר בגלל המחיר, הם זולים בדר"כ יותר מטיטולים.)

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני שומעת ומאמינה. זה ידוע אבל שחברות טיטולים זה אינודואלי מאד.
כל ילד והעור שלו. זה נשמע מענין מאד. אבל זה מה שקורה בשטח.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
האם יש למישהי נסיון עם תפרחת טיטולים קשה ועקשנית? נסיתי משחות מכל מיני סוגים: בקטרובן, הידרואגיסטן, בשילוב פולידין, אבקה, קניתי משחה לכוויות של הגב' גרין מירושלים בשילוב אבקה (60 ש"ח!) ועדין המצב נורא!
תינוקת בת 7 חודשים שסובלת ומיבבת כל היום. מה עוד אפשר לנסות?

היית אצל רופא עור???

רוטב שום

משתמש מקצוען
גם אני מצטרפת בקרת אצל רופא?
כל העצות שקבלת אמורות לעזור תוך יום מקסימום יומיים

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נתנו לך כאן ים של משחות מסוגים שונים:
קורטיזוניות,
אנטיביוטיות,
משקמות עור...
וכו'.

חלק מהמשחות חזקות ואסורות בשימוש ממושך וקבוע.
או מותרות למריחה בהגבלה.

תפרחת יכולה להיות שונה מאד אחת מאחרת.
מתפרחת כתוצאה מיציאות חומציות ורגישות עורית - סגנון כוויה ואדמומית.
ועד לתפרחות פטרייתיות, זיהומיות, ויראליות, על רקע אלרגי, על רקע אוטואימוני. (אוטופיק למשל) וכד'

ברגע שתפרחת עקשנית, מדממת, לא עוברת באמצעים פשוטים תוך יום יומיים.
חובה ללכת לרופא ילדים שמבין/ רופא עור.

לפעמים הוא נותן דברים אחרים לגמרי, או שילובי משחות. (שבין אחת לשניה חובה לשטוף את העור!) זה לא משחק, והעור של התינוקות הוא לא משטח ניסויים.

סימי

משתמש מקצוען
לבייבי פסטה יש משחה יותר טובה שנקראת זינוקוד שעזרה לבת שלי אחרי שניסיתי את כל סוגי המשחות.
ויש גם ספריי שקונים בשופרסל שהוא עוזר מדהים, ככה את לא נוגעת ומכאיבה לה.
איזה ספריי?

סימי

משתמש מקצוען
בבקשה ממך תנסי להחליף למותג אחר של טיטולים, לבת שלי כבר היה שלפוחיות, וד"ר גולד בזמנו כבר נתן לי טיפול של קומפרסים , המצב היה זוועתי!!! וכמעט ללא שיפור, ואז החלפתי לטיטולי האגיס ובא לציון גואל, אני בטראומה שאני נזכרת בזה
(אגב יש אנשים שפמפרס הציל אותם מתפרחות אבל אצל הבת שלי היא היתה רגישה אליו) ולכן החלפתי להאגיס
האם יתכן שנהייתה פתאום אלרגית להאגיס? אולי אנסה פמפרס...

סימי

משתמש מקצוען
ברגע שתפרחת עקשנית, מדממת, לא עוברת באמצעים פשוטים תוך יום יומיים.
חובה ללכת לרופא ילדים שמבין/ רופא עור.

לפעמים הוא נותן דברים אחרים לגמרי, או שילובי משחות. (שבין אחת לשניה חובה לשטוף את העור!) זה לא משחק, והעור של התינוקות הוא לא משטח ניסויים.[/QUOTE]

שאלתי רופא. הוא נתן לי הידרואגיסטן בשילוב פולידין. עדין לא עזר... אולי אלך היום שוב. תודה על האכפתיות!

yudb

משתמש סופר מקצוען
לא קראתי מה ענו לך,
1. אינוטיול .
2. לבדוק אם לא פטריה.
3. לא להשתמש במגבונים, אלא לשטוף במים.
בהצלחה!

אשת_חבר

משתמש מקצוען
מסכנה!!!
מנסיון מה שמאוד עוזר זה קמח תפוחי אדמה, יש משהו באנזימים בתפוחי אדמה שמאוד עוזר!
גם קורנפלור טוב אבל לא באותו רמה - אני משתמשת בקורנפלור בשבתות אבל במקרים קשים תמיד קמח תפוחי אדמה.
ממליצה גם להמנע ממגבונים ולשטוף עם מים חמימים ואולי טיפה סבון לתינוקות.
וגם - קצת זמן בלי כלום, אם יש לך אפשרות לתת לה להסתובב חופשי בלי טיטול האויר מאוד עוזר, אפשר לתת לה בחדר אמבטיה או מקום שלא אכפת לך שיתלכלך, תני לה לשחק ככה חצי שעה זה מאוד עוזר גם, ואח"כ להקפיד לשים המון קמח תפוחי אדמה.

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
איך בודקים?
מרחתי לה הידרו אגיסטן, כמדומני זה מיועד לפטריה...

היה לבת שלי, הלכתי איתה לרופא..., ברעיון אם זה ממש אדום ויש כמה כתמים בוהקים זה פטריה.
לפטריה שמתי טבע קוטן
לא לפטריה לדעתי הכי טוב balmex הוזכר למעלה, לא ידעתי שמוכרים בארץ
גם הרופא ששאלתי אותו המליץ על זה

סימי

משתמש מקצוען
מסכנה!!!
מנסיון מה שמאוד עוזר זה קמח תפוחי אדמה, יש משהו באנזימים בתפוחי אדמה שמאוד עוזר!
גם קורנפלור טוב אבל לא באותו רמה - אני משתמשת בקורנפלור בשבתות אבל במקרים קשים תמיד קמח תפוחי אדמה.
ממליצה גם להמנע ממגבונים ולשטוף עם מים חמימים ואולי טיפה סבון לתינוקות.
וגם - קצת זמן בלי כלום, אם יש לך אפשרות לתת לה להסתובב חופשי בלי טיטול האויר מאוד עוזר, אפשר לתת לה בחדר אמבטיה או מקום שלא אכפת לך שיתלכלך, תני לה לשחק ככה חצי שעה זה מאוד עוזר גם, ואח"כ להקפיד לשים המון קמח תפוחי אדמה.

שתינו מסכנות...
מדובר בתינוקת בת 7.5 חודשים. אין לי אפשרות לתת ה להסתובב... אולי במיטה? בכל אופן- תודה!

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
פתאום ביום אחד נהייתה אלרגית? אכן, זה ממש כמו כוויה...
באמת החלטתי היום להפסיק בכלל להשתמש במגבונים ולשטוף בכל פעם במים וסבון נוזלי של תינוקות. נראה, אולי יעזור משהו... אני כבר ממש מיואשת...
אצלי 2 ילדים היו כך, ניסינו הכל!!!!! עד שהחלפנו לטיטול של פמפרס ומאז נגמרו הפריחות.
וזה חזר על עצמו ב2 הילדים

סימי

משתמש מקצוען
לא מזמן קרה לי את אותו דבר, ניסיתי אינוטיול(שבעבר מאד עזר, בצורה פלאית)
ולא עזר. לא עזר כלום. התפרחת התמשכה אצלה כמה חודשים. וכמו שאת מתארת כמו כוויה. הכל מגורה ואדום מבריק כזה.
עד שהלכתי שוב לרופא, ואז הוא נזכר לומר לי שלפעמים זה בגלל חברות טיטלים(הייתי משתמש ת בהאגיס)
אמר שכמה שהאגיס ופמפרס הכי נחשבות יש להן קטע ידוע שיכולות ליצור תפרחת חיתולים
עברתי פשוט לבייבי סיטר(סתם אני ממליצה זה חברה מדהימההההה ואיכותית ברמות. הרבה משום מה לא מכירים אותה. תנסו ותתחרטו שלא השמשתם בזה כבר קדם. והמחירים שלה ממש זולים. לפעמים אפילו יותר זול מטיטלים פרימיום) וכבר מהטילטל הראשון של ביביסיטר ראיתי שיפור עצום. אחרי כמ הימים התפרחת נעלמההה!!
המון הצלחה(באיזה חברה את משתמשת -בשביל הסקרנות שלי..)

אני משתמשת בהאגיס. שלחתי עכשיו לקנות פמפרס. טוב שכתבת לי. אבקש בייבי סיטר במקום פמפרס...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה