איך אני עושה את זה?דבר ראשון - צריך שיהיה למסמך גלישות מחוץ לדף והרקע יגלוש על מחוץ לגודל הדף
איך אני עושה את זה?דבר ראשון - צריך שיהיה למסמך גלישות מחוץ לדף והרקע יגלוש על מחוץ לגודל הדף
הדפוס אמר לך כמה גלישה הם רוצים ?איך אני עושה את זה?
איפה יש מסגרת וורודה מחוץ לדף?ותנסו להוציא את הרקע קצת עד המסגרת הוורודה מחוץ לדף
תלחץ במקלדת על לחצן W ותעלה צילום מסךאיפה יש מסגרת וורודה מחוץ לדף?
ואיפה לעשות את זה במאסטר?
תודה ענקית!
תודה רבה רבה!תלחץ במקלדת על לחצן W ותעלה צילום מסך
מה שבמסגרת הכחולה זה גודל הדף שלי. מחוץ לו זה המסגרת הוורודה (כמובן אחרי שהגדרת בליד בחלונית הקודמת)
צפה בקובץ המצורף 1569120
יפה מאד !תודה רבה רב
תודה רבה רבה!
הסתדר ב"ה
לחצתי על ה - W ואז הופיע לי הקו הוורודיפה מאד !
איך ?
מעניין אותי
איזה חוברת ? כריכה רכה ?ואגב משהו יודע האם בחוברת צריך אזור חיתוך גם בצד הפנימי?
כןאיזה חוברת ? כריכה רכה ?
כל פעם הוא ישים בלידים מכל הכיוונים, אפילו כשהעמודים צמודיםיש אפשרות שהעמודים במסמך יוגדרו כצמודים אבל בחלונית ה pages הם יהיו לי מופרדים
בשביל שהבלידים יהיו מלאים מארבע כיוונים
תודה!
הבעיה שלי היא שיש לי עמוד בהתחלה ולידו עמוד ריק (לבן) וכשאני מגדילכל פעם הוא ישים בלידים מכל הכיוונים, אפילו כשהעמודים צמודים
זה נמצא בפנים הכריכה, אז מה איכפת לך שזה גולש ?הבעיה שלי היא שיש לי עמוד בהתחלה ולידו עמוד ריק (לבן) וכשאני מגדיל
את העמוד לארבע כיוונים אז אותו עמוד יוצא מצויין הבעיה שבעמוד הלבן מופיע בקצה ההתחלה של העמוד לידו
מקווה שהייתי מובן
תודה!
כי אז העמוד הלבן (מאחורי הכריכה) נוסף לוזה נמצא בפנים הכריכה, אז מה איכפת לך שזה גולש ?
כןהעמוד בהתחלה אתה מתכווין לעמוד ראשון שמאלי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: