דרוש מידע דחוף, מכירים רופא/ת שיניים מומחה לטיפול שורש בירושלים?

חיולה

משתמש מקצוען
צריכה בדחיפות המלצה על רופא/ת שיניים מומחה (בדגש על מומחה) חשוב לי מאוד לטיפול שורש
בירושלים, לא משנה באיזה איזור
ושיש לו זמינות תורים גבוהה?

נערך לאחרונה ב:

מאה100

משתמש מקצוען
ד"ר גוזי בכנפי נשרים
0527661204
ממש מומחה (אם צריך התערבות כירוגית) מהיר יעיל זריז. אין אצלו כמעט המתנה של תורים (בחדר המתנה - להזמין צריך להמתין קצת)
לא כואב כמעט כלום.
עשיתי אצלו סדרה ארוכה וממש הופתעתי לטובה כל טיפול מחדש.

israelintop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יש, אבל יקר מאוד..!
יש כאלה שטוענים שהעבודה שלו שווה כל שקל, לא מספיק מבין בשביל הכחיש או לאשר...

ד"ר דן אופנהיימר.
בכל מקרה רופא מומחה בכל קנה מידה

עיתונאית וסופרת

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
ד"ר פאדי, יש לו מרפאה עם צוות אחד אחד מבי"ח הדסה עין כרם. מומחים בסדר גודל, מטפלים במקצועיות עם כל הלב והנשמה.
מאז ששמעתי עליהם וניסיתי בעצמי בטיפול מורכב שנעשה בזריזות ובמקצועיות מדהימה- הולכת רק לשם.
יש לו שני סניפים, אחד בפאר"ן ברמת אשכול והשני בירמיהו, זמינות תורים ממש מעולה ואם את מבקשת דחוף- יש עם מי לדבר.

גיטל.

משתמש פעיל
ד"ר פאדי, יש לו מרפאה עם צוות אחד אחד מבי"ח הדסה עין כרם. מומחים בסדר גודל, מטפלים במקצועיות עם כל הלב והנשמה.
מאז ששמעתי עליהם וניסיתי בעצמי בטיפול מורכב שנעשה בזריזות ובמקצועיות מדהימה- הולכת רק לשם.
יש לו שני סניפים, אחד בפאר"ן ברמת אשכול והשני בירמיהו, זמינות תורים ממש מעולה ואם את מבקשת דחוף- יש עם מי לדבר.
רוב הרופאים אצלו אינם מומחים אלא רופאי שיניים רגילים.
רופא עם תעודת מומחה צריך התמחות נוספת של שנתיים נוספות
מעבר לרופא שמומחה במה שהוא עושה
איזה קופ"ח את? יש בכללית סמייל מלחה רופא בשם טל בן שמחון מומחה ומעולה אך הזמני המתנה אליו ארוכים אולי אם תגידי שממש כואב....

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לשמוע אם היית מרוצה מהטיפול
וגם לגבי המחירים
הייתי שם ונתנו לי הצעת מחיר יקרה מאוד
השאלה אם זה שווה את זה?
ממש דחוף לי

880860

משתמש צעיר
ד"ר פרץ , חסדי יצחק . מתעסק רק או בעיקר עם טיפולי שורש .
עשיתי אצלו לפני שנה טיפול שורש (לא נראה לי מסובך) היה מקצועי מאוד ונעים ללא כאבים
בכלל . לא בזמן הטיפול . ולא אחרי

אולי מעניין אותך גם...