עזרה דחוף!!! מישהו מכיר אולם פנוי במרכז לכלה שאמורה להתחתן היום בדרום ועקב המצב הבטחוני חייבת להעביר את מקום החתונה

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תנסו להתקשר לבעלי האולמות עצמם
תעברו אחד אחד

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש אולם יפה בנווה ירושלים, הם לא כל כך אוהבים להשכיר אותו ולכן סביר להניח שהוא ריק.
תנסו לבקש מהם, אנשים טובים וסביר להניח שיסכימו.
עוד רעיון- לשאול מרכזים קהילתיים.
בהצלחה רבה!

ציפורת הנפש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מזכיר לי את הקורונה, שהודיעו בצהריים שהחתונה תהיה היום ולא עוד שבוע...
לפני הסגר הגדול...
היו ימים טרופים...

וופל אגוזים

משתמש מקצוען
כן,
המצב הזוי!!!
יש פינוי המוני בשדרות . שמעתי שעד עכשיו התפנו 4500 איש , את ישובי עוטף עזה ג"כ פינו, אסור להתכנס בשטח פתוח מעל 10 אנשים, ובשאר הארץ חוגגים ל"ג בעומר...
מתפללים על שדרות!

אבל לא בכל הארץ חוגגים, גם שאר הדרום במצב לא משמח במיוחד..

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
מתפללים על שדרות!

אבל לא בכל הארץ חוגגים, גם שאר הדרום , בדרום הארץ אנשים נמצאים בקרבת מרחבים מוגנים ובשאר הארץ במצב לא משמח במיוחד..
אני לא תושבת שדירות.
לא העברתי ביקורת על החגיגות, רק ציינתי עובדה שאנו חיים במציאות מוזרה.
בדרום הארץ אנשים נמצאים במרחבים מוגנים או בקרבתם, ובשאר הארץ העולם כהרגלו נוהג...
וברור שכולנו מתפללים על תושבי הדרום!

אפיפית

משתמש מקצוען
כן,
המצב הזוי!!!
יש פינוי המוני בשדרות . שמעתי שעד עכשיו התפנו 4500 איש , את ישובי עוטף עזה ג"כ פינו, אסור להתכנס בשטח פתוח מעל 10 אנשים, ובשאר הארץ חוגגים ל"ג בעומר...
מאיפה המקור על שדרות?
אני באמצע שיחה עם מישהו משדרות לא קיבל שום הנחיה כזו
ולא ראה בכל הקבוצות שם שקיבלו כזו הוראה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה