מוצ''ש דווקא או טוב גם בראשון בצהריםעל פי פסיקת רב יש להצטרף לפדיון אחר
לפרטים 0527170647
חבל כי יש לי ביום ראשוןתודה. מוצ"ש.
כתוב למעלה, ירושליםחבל כי יש לי ביום ראשון
אבל מי יודע אולי אני ישמע מישהו שעושה ב''ה יש הרבה שמחות
רק באיזה עיר אתם נמצאים??
יתכן שהרב לא מכיר את העצה הזו?אם זה בגלל חשש ברכה לבטלה, או כי לא רוצים שיתגלה משהו ברבים וכו',
יש עוד עצה מופלאה מהגרש"א יודלביץ זצ"ל (בעמח"ס מעיל שמואל), ואז אין צורך להצטרף לעוד מישהו
מוצש זה כנראה כי התאריך של 30 יום הוא בשבת.מוצ''ש דווקא או טוב גם בראשון בצהרים
יתכן - בוודאי שיתכן.. כמדומני שאין איש בעולם שמכיר את כל התורה כולה ואת כל הדעות והעצות של כל הרבנים במשך כל הדורותיתכן שהרב לא מכיר את העצה הזו?
אוקי. אני יעביר את הדברים שלכם.תודהיתכן - בוודאי שיתכן.. כמדומני שאין איש בעולם שמכיר את כל התורה כולה ואת כל הדעות והעצות של כל הרבנים במשך כל הדורות
מה העצה?יש עוד עצה מופלאה מהגרש"א יודלביץ זצ"ל (בעמח"ס מעיל שמואל), ואז אין צורך להצטרף לעוד מישהו
בעקרון (לפי המשנה ברורה) אסור, אבל כנראה מקילים בשעת הדחק.ע"פ הלכה כאשר לומדים גמרא ניתן להזכיר את שם ה' כהגייתו.
נראה לאנשים בסדר להטריח אנשים לבוא לפדיון סתם?אם הרב לא מכיר, (ובכלל, אני כותב את זה כאן בשביל המבקרים הבאים בדף בשנים העתידות..)
העצה היא פשוטה מאוד.
הגיע זוג אליו לאחר שהסתירו הפלה מההורים, וכשנולד אח"כ בן היו נבוכים מה לעשות עם הפדיון.
והרב הדריך אותם, שיש גמרא שבו מובאים שתי הברכות של פדיון הבן , וע"פ הלכה כאשר לומדים גמרא ניתן להזכיר את שם ה' כהגייתו.
והעצה שלו היתה שהאבא יחזיק את נוסח הגמרא, ויאמר בשקט את מילות הגמרא שלפני ובין הברכות (והציבור יחשוב שזה איזה יה"ר או לשם יחוד וכדו'...) ורק את הברכות יגיד בקול..
כמה גאוני ופשוט
(העצה שלו היתה בשביל מקרה שבוודאי לא מחויבים בפדיון הבן.
איני יודע מה המקרה שלכם,
איני רב, אבל סביר שהעצה מתאימה גם למקרה של ספק, וניתן לומר את הברכות על תנאי)
נשמע שזה היה מכון וד"לנראה לאנשים בסדר להטריח אנשים לבוא לפדיון סתם?
אז היתה הפלה, מה הסוד הגדול?
זה לא כ"כ פשוט.נראה לאנשים בסדר להטריח אנשים לבוא לפדיון סתם?
אז היתה הפלה, מה הסוד הגדול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: