עזרה דחוף!! מה עושים שכל הבית פשפשים?

ברווזונים

משתמש חדש
מצטערת בצערכם... עברנו את הסיוט הזה לפני שנה וחצי.
קודם כל תנשמו עמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי בירורים עם עוד אנישים שחוו את אותו הדבר פנינו לאחים תותי, תדברו עם מתן-0525531141.
הוא מאוד אמין וכלללללללללללללל מה שהוא אומר לעשות תעשו, (לשכנה שלי גן היה והיא לא עשתה כמוני אלא ניסתה כל מיני דברים, תכל'ס סחבה את זה איזה חצי שנה או אפילו יותר)
זה עסק מאוד יקר, אבל אין ברירה. למי שרוצה להיפטר מהם במהירות ובאופן אמיתי ובטוח.
נ.ב. אם אתם מתארחים אצל ההורים שימו לב לא להדביק אותם. בגדול הכל אמור לעבור חום מעל 60 מעלות!!!!!!.

miri478

משתמש צעיר
אחרי בירורים עם עוד אנישים שחוו את אותו הדבר פנינו לאחים תותי, תדברו עם מתן-0525531141.
הוא מאוד אמין וכלללללללללללללל מה שהוא אומר לעשות תעשו, (לשכנה שלי גן היה והיא לא עשתה כמוני אלא ניסתה כל מיני דברים, תכל'ס סחבה את זה איזה חצי שנה או אפילו יותר)
זה עסק מאוד יקר, אבל אין ברירה. למי שרוצה להיפטר מהם במהירות ובאופן אמיתי ובטוח.
נ.ב. אם אתם מתארחים אצל ההורים שימו לב לא להדביק אותם. בגדול הכל אמור לעבור חום מעל 60 מעלות!!!!!!.
תוכלי לדבר בטלפון?

דבי ו

משתמש מקצוען
גם לנו היה את אחים תותי ומבירור של מחירי הדברה, המחיר שלהם היה ממש סביר. קיבלנו הצעות מחיר הרבה יותר גבוהות ממדבירים אחרים. השירות שלהם היה מעל ומעבר.

בד"כ ההדבקה היא בהעברת מצעים ממיטה למיטה. לא דרך בגדים לכן זה נקרא פשפש המיטה
בד"כ הם נמצאים בתוך המזרונים בפנים. סיוט מהההפטרה !!! אתה הולך לישון בלילה כשאין כלום לכאו' וקם בבוקר עם עקיצות מכוערות. טירוף !!!

למעשה - יש אחד מקרית ספר שיש לו חומר הדברה - אמיתי!!!! זה לא סתם עוד אחד.... מנסיון אישי - אנחנו לקחנו ממנו את החומר, עשינו לפי ההדרכה שלו - לרסס, לאטום, לחמם, וכו' - לפי הענין מה שהוא יגיד לכם. וזה נגמר !!!!!!!!!!
סיעתא דשמיא גדולה!!!!
אין לי את הטלפון שלו - אולי לאחרים יש.
אם לא - אנסה להשיג... בס"ד.
המלצה חמה!!! מיגר לנו הככווולל !!! מתוך המזרונים, מתוך הארגז מצעים וכל איפה שהם היו....
שכחתי גם לציין שזה מחיר אפסי של חומר הריסוס בלבד! וצריך לקנות שפריצר מים פשוט - וזהו!!!
עוד לא הצלחתי להשיג - אם מישהו יודע עליו - שיעלה כאן את המספר לתועלת הכלל.

שולי איטח

משתמש מקצוען
לפני שנתיים+
בהתחלה ניסינו לבד עם חומר מקצועי וכל מיני המלצות לא עזר חזר די מייד

עשינו אצל האחים תותי
עשינו כמו שאמרו פה את כל מה שהם אמרו
ובאו עוד פעם פעמיים ונגמר ב"ה הכל

קודם כל שתתכונן זה באמת סיוט, כפרת עוונות אמיתית

אנחנו יצאנו לילה אחד כי הייתי עם תינוק קטן זוחל

כיבסנו הכללללללללללללללללל
ניקנו כל בדל של משהו כולל תמונות מסגרות ועוד
זרקנו מיטות של עץ שהיו מאוד נגועות וישנות
זרקנו קצת מזרונים (קצת קרועים וישנים)

דבי ו

משתמש מקצוען
כדאי לטפל בזה כמה שיותר מהר ולגמור עם זה. כי זה מאוד מדבק וסיוט לחיות כך. נכון שיש הוצאה כספית עבור עבודה מקצועית, אבל חשוב לטפל בזה כמה שיותר מהר וכמה שיעלה - יעלה. אין ברירה!

עוד לא הצלחתי להשיג - אם מישהו יודע עליו - שיעלה כאן את המספר לתועלת הכלל.
סוף סוף השגתי את הטלפון שלו. [ותודה לטורח שחיפש לי את המקור למידע].
פורסם בעלום של הרב קולדצקי: גמ"ח הדברה משפ' וייס מקרית ספר 0548424082.
שוב חוזר - היה לנו בתוך המזרונים וכל לילה עקצו אותנו, וכבר התחיל להתפשט לעוד טקסטיל בארונות, ואז לקחנו ממנו ועשינו לחומרא לפי כל מה שהוא הדריך, וזה עבד מעולה!!!.
לדעתי - בלי להוריד מההמלצות על חברות הדברה שפורסמו כאן, אבל אם יש לכם חשק וכוח, שווה לנסות ולחסוך המון כסף [לקח לנו עלות חומר בלבד!].

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה