הוא ואני שווה ביחד
משתמש רשום
אנסה להשיג כמה שיותר מהר... היה לי אותו בפלאפון - והוא נגנב לי... אנסה לדלות זכרונות מהסובבים לי...אם אין לך מספר
אשמח לפחות לשם שלו
תודה!
אנסה להשיג כמה שיותר מהר... היה לי אותו בפלאפון - והוא נגנב לי... אנסה לדלות זכרונות מהסובבים לי...אם אין לך מספר
אשמח לפחות לשם שלו
תודה!
תוכלי לדבר בטלפון?מצטערת בצערכם... עברנו את הסיוט הזה לפני שנה וחצי.
קודם כל תנשמו עמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי בירורים עם עוד אנישים שחוו את אותו הדבר פנינו לאחים תותי, תדברו עם מתן-0525531141.
הוא מאוד אמין וכלללללללללללללל מה שהוא אומר לעשות תעשו, (לשכנה שלי גן היה והיא לא עשתה כמוני אלא ניסתה כל מיני דברים, תכל'ס סחבה את זה איזה חצי שנה או אפילו יותר)
זה עסק מאוד יקר, אבל אין ברירה. למי שרוצה להיפטר מהם במהירות ובאופן אמיתי ובטוח.
נ.ב. אם אתם מתארחים אצל ההורים שימו לב לא להדביק אותם. בגדול הכל אמור לעבור חום מעל 60 מעלות!!!!!!.
גם לנו היה את אחים תותי ומבירור של מחירי הדברה, המחיר שלהם היה ממש סביר. קיבלנו הצעות מחיר הרבה יותר גבוהות ממדבירים אחרים. השירות שלהם היה מעל ומעבר.מצטערת בצערכם... עברנו את הסיוט הזה לפני שנה וחצי.
קודם כל תנשמו עמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי בירורים עם עוד אנישים שחוו את אותו הדבר פנינו לאחים תותי, תדברו עם מתן-0525531141.
הוא מאוד אמין וכלללללללללללללל מה שהוא אומר לעשות תעשו, (לשכנה שלי גן היה והיא לא עשתה כמוני אלא ניסתה כל מיני דברים, תכל'ס סחבה את זה איזה חצי שנה או אפילו יותר)
זה עסק מאוד יקר, אבל אין ברירה. למי שרוצה להיפטר מהם במהירות ובאופן אמיתי ובטוח.
נ.ב. אם אתם מתארחים אצל ההורים שימו לב לא להדביק אותם. בגדול הכל אמור לעבור חום מעל 60 מעלות!!!!!!.
אני אשמח לעזור. מה הטלפון שלך?תוכלי לדבר בטלפון?
אשמח שתשלחי לי הודעה למיילאני אשמח לעזור. מה הטלפון שלך?
בד"כ ההדבקה היא בהעברת מצעים ממיטה למיטה. לא דרך בגדים לכן זה נקרא פשפש המיטהמישהו יודע האם זה מדבק אחרי שילד התקלח ולבש בגדים מכובסים ב60 מעלות?
זה יכול להדביק דרך הנעלים או השיער?
תודה.
אין לי אפשרות לראות את המייל שלך.אני אשמח לעזור. מה הטלפון שלך?
בד"כ הם נמצאים בתוך המזרונים בפנים. סיוט מהההפטרה !!! אתה הולך לישון בלילה כשאין כלום לכאו' וקם בבוקר עם עקיצות מכוערות. טירוף !!!בד"כ ההדבקה היא בהעברת מצעים ממיטה למיטה. לא דרך בגדים לכן זה נקרא פשפש המיטה
המלצה חמה!!! מיגר לנו הככווולל !!! מתוך המזרונים, מתוך הארגז מצעים וכל איפה שהם היו....למעשה - יש אחד מקרית ספר שיש לו חומר הדברה - אמיתי!!!! זה לא סתם עוד אחד.... מנסיון אישי - אנחנו לקחנו ממנו את החומר, עשינו לפי ההדרכה שלו - לרסס, לאטום, לחמם, וכו' - לפי הענין מה שהוא יגיד לכם. וזה נגמר !!!!!!!!!!
סיעתא דשמיא גדולה!!!!
אין לי את הטלפון שלו - אולי לאחרים יש.
אם לא - אנסה להשיג... בס"ד.
סוף סוף השגתי את הטלפון שלו. [ותודה לטורח שחיפש לי את המקור למידע].עוד לא הצלחתי להשיג - אם מישהו יודע עליו - שיעלה כאן את המספר לתועלת הכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: