אם את רוצה אכן גאנש, אז תוסיפי את הקצפת באותה כמות של השוקולד.סליחה....
אבל שמתי מחית תות ושוקולד לבן (לא קצפת)
מה להוסיף עכשיו???
כשלמדתי פטיפוריה, עשינו פטיפורים שכללו שוקולד עם תות טחון.לא הבנתי
להוסיף לשוקולד לבן והמחית גם קצפת? מוקצפת?
כבר הרבה זמן במקפיא ולא בכיוון לקפוא
אני אישית גם לא הבנתי בדיוק את הכוונה של מחית תות בגאנש,כשלמדתי פטיפוריה, עשינו פטיפורים שכללו שוקולד עם תות טחון.
תכל'ס, היה קשה מאד לשחרר את הפטיפור. התות די בעייתי.
אחר כך ניסיתי כמה פעמים בבית, ולבסוף החלטתי להפסיק להתעסק עם תותים בפטיפורים.
לגנאש, אין היגיון בשוקולד עם תות.
גנאש הוא שוקולד עם שמנת.
וגם אם הייתם שמים לשוקולד והשמנת, אחר כך תותים, מסופקני אם זה היה מתקשה.
יש משהו במחית שגורם לזה להשאר רך.
זו דעתי.
אשמח לשמוע אם מישהי הצליחה.
את מתכוונת לבלילה של המקרון?תודה רבה על בתגובות
כנראה שלא הולך התות
השאלה מה אפשר לשים במקרונים אם אני לא רוצה את הטעם של השוקולד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: