אני החלפתי לפני תקופה קצרה בטויוטה.דחוף !!! כמה עולה סוללה לפריוס 2013 חדשה ומקורית
אפשר למצוא גם ב 14K אם בודקים לפני בדר"כ יש הבדלי מחירים בין סוכנות לסוכנות אבל לא משמעותי כ"כ או לנסוע לאילתאני החלפתי לפני תקופה קצרה בטויוטה.
תשב, תשתה כוס מים ועכשיו אני יגיד לך את המחיר.
15,500 ש"ח(!!!!)
יש גם מפירוק במצב טוב או מיבוא מקביל המומחה בזה הוא מוטי מתלפיותדחוף !!! כמה עולה סוללה לפריוס 2013 חדשה ומקורית
תודה תודה אבל ב"ה לא הלך לי הסוללה ויותר מיזה אין לי פריאוס אבל רציתי לסגור עיסקא אם פריוס שהסוללה שלו לא הוחלפה אבל הק"מ גבוהה כך שסיכוי שילך סוללה גבוהה במיוחד רק רציתי מידע כמה זה הנזק אם יהיה אז תודה רבה לכל המשיביםאני החלפתי לפני תקופה קצרה בטויוטה.
תשב, תשתה כוס מים ועכשיו אני יגיד לך את המחיר.
15,500 ש"ח(!!!!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: