עזרה דחוף! כמה אני שווה?

סטודיו פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אתם לא אוהבים שאלות תמחור, אני יודעת...
אבל תעזרו לי למרות זאת, נכון???

הצעתי את עצמי לעבודה במקומון בעירי החדשה, ושאלו אותי כמה אני לוקחת.
הופתעתי, למקומונים יש בדכ תקציב מסווים לביצועיסטיות,
ככה שקשה לי לענות.
כי התמחור שלי לעבודה פרטית מן הסתם יהיה גבוה להם מידי, לא?
אני יודעת שנונים גג 35 לשעה במקומונים פשוטים אחרים בסגנון הזה.
אז אנא ממכם עזרו לי איך לתמחרררר----
ודבר חשוב- יש לי קבלות, עוסק פטור.
אודה לכם אם תקדישו כמה שניות לענות....

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI
חסרים פה כמה נתונים

1. האם העבודה כפרילנס או כשכיר ? (פרילנס לוקח יותר)
2. כמה שעות (חודשיות/שבועיות) נותנים לך ?
3. מה בדיוק אופי העבודה, ? (יש עבודות שהם לא צריכים מקצוען, ולכן המחיר נמוך, לעומת עבודה מקצועית)

סטודיו פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
חסרים פה כמה נתונים

1. האם העבודה כפרילנס או כשכיר ? (פרילנס לוקח יותר)
2. כמה שעות (חודשיות/שבועיות) נותנים לך ?
3. מה בדיוק אופי העבודה, ? (יש עבודות שהם לא צריכים מקצוען, ולכן המחיר נמוך, לעומת עבודה מקצועית)

זהו שאני בעצמי לא שאלתי. נראה שהם צריכים תגבורים אז מן הסתתם כפרילנס...
שעות- לפי הצורך
העבודה היא יחסית רגילה, עיצוב מודעות בעיקר, ייתכן גם עימוד. לא מיתוגים דורשי אסטרטגיה ובריף מסובך...

EXIT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כפרילנס לפי שעות זה מינימום 50 ש"ח ואפשר גם יותר...

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל, לגבי הכותרת.
את שווה המון!!!
וזזה לא משנה מה העבודה שלך.
[אני לא מכירה אותה...]

לגבי השאלה שלך כמה העבודה שלך שווה, אני חושבת שאת צריכה לברר לעצמך קודם כל:
1. מה המטרה שלך בהצעה הזו
2. באיזה שלב את מבחינת שוק העבודה
3. עד כמה את רוצה את העבודה הזו.

סתם ככה פרילאנס לוקח יותר כי יש לו יותר הוצאות.
ז"א שאת משלמת ביטוח לאומי, פנסיה ממחיר מסוים ואם את משתמשת בתוכנות עם רישיון, פונטים שלך וכו' זה גם הוצאות. כל מה שבתור שכירה נחסך לך והוא על חשבון המעסיק בחלקו הגדול.
כמו שכתבתי, לא מכירה אותך ואת העבודה שלך.
רק כותבת באופן כללי על שאלות כאלו מתוך ניסיון של כמעט 10 שנים בתחום ובתור אחת שכבר העסיקה עובדת באופן קבוע וגם נעזרה בפרילאנסרים מידי פעם. [למרות שזה לא היה בתור מקומון, שמה העבודה היא אחרת]
תמיד יהיו את אלו שיגידו לקחת מחיר גבוה ולא להתפשר וכו'.
ברעיון מסכימה איתם, הם צודקים והעבודה [של מי שטוב בתחום] שווה הרבה כסף והלקוחות מבינים את זה ומוכנים לשלם על עבודה טובה שתחזיר להם בגדול הרבה יותר
רק ממליצה לכל אחת להפעיל שיקול דעת אישי מה כעת הכי חשוב לה בעבודה מעבר לכסף העכשווי, ולא להיסחף לכל מה שמדברים סביבה.
לפעמים יש עדיין שלבים שמחליטים להתפשר על המחיר בשביל שבעתיד נוכל לקחת את המחיר המלא המגיע לנו. מי שעושה את זה חשוב שתזכור שזה רק זמנית, וזה בעצם ה'לערען געלט' [דמי לימוד] שלה - העבודה הזו תיתן לי ניסיון, תוסיף שורה מרשימה בקו"ח, שפשוף, תיק עבודות, מיומנות עבודה מהירה [וגם כסף נזיל בצידה] ומפה אני רק אתקדם.

לעומת זאת אחרת מחליטה שעכשיו חשוב לה משהו אחר, או שהעבודה שלה כמו שהיא עכשיו שווה הרבה יותר - ואז היא אומרת מחיר מסוים [ואם יש לה ידע במכירות היא תערוך שיחת מכירה איכותית ומשכנעת] והלקוח יחליט אם הוא לוקח או לו. וזה זכותה וכבודה.

ההסתייגות היחידה שיש לי היא כשאומרים למישהי שהרבה פעמים היא בשלבי התחלה ממש או שהיא לא מוצאת עבודה
'תקחי יקר'
'אל תתני שישברו את השוק'
'אל תתפשרי'
הם רוצים לסייע ולעשות הרגשה טובה, אבל בתכלס הם לא אלו שיפרנסו את אותה אחת עד שהיא תמצא את מי שמסכימה לשלם לה על ההתחלה כך וכך... [והם גם לא יביאו אותה למצב של וותק, ניסיון ומקצועיות בתחום]

וטיפ בתכלס [לשיקול דעתך כמובן ;) ] אולי תכתבי להם שזה תלוי אם בתלוש או בקבלה.
אם תלוש -X
ואם קבלה - אז את מחשבת את עלויות ביטו"ל [או תשלומים אחרים שיש לך] ולכן יש לך תוספת של 6% שזה שווה - Y

הרבה הצלחה!!

סטודיו פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
קודם כל, לגבי הכותרת.
את שווה המון!!!
וזזה לא משנה מה העבודה שלך.
[אני לא מכירה אותה...]

לגבי השאלה שלך כמה העבודה שלך שווה, אני חושבת שאת צריכה לברר לעצמך קודם כל:
1. מה המטרה שלך בהצעה הזו
2. באיזה שלב את מבחינת שוק העבודה
3. עד כמה את רוצה את העבודה הזו.

סתם ככה פרילאנס לוקח יותר כי יש לו יותר הוצאות.
ז"א שאת משלמת ביטוח לאומי, פנסיה ממחיר מסוים ואם את משתמשת בתוכנות עם רישיון, פונטים שלך וכו' זה גם הוצאות. כל מה שבתור שכירה נחסך לך והוא על חשבון המעסיק בחלקו הגדול.
כמו שכתבתי, לא מכירה אותך ואת העבודה שלך.
רק כותבת באופן כללי על שאלות כאלו מתוך ניסיון של כמעט 10 שנים בתחום ובתור אחת שכבר העסיקה עובדת באופן קבוע וגם נעזרה בפרילאנסרים מידי פעם. [למרות שזה לא היה בתור מקומון, שמה העבודה היא אחרת]
תמיד יהיו את אלו שיגידו לקחת מחיר גבוה ולא להתפשר וכו'.
ברעיון מסכימה איתם, הם צודקים והעבודה [של מי שטוב בתחום] שווה הרבה כסף והלקוחות מבינים את זה ומוכנים לשלם על עבודה טובה שתחזיר להם בגדול הרבה יותר
רק ממליצה לכל אחת להפעיל שיקול דעת אישי מה כעת הכי חשוב לה בעבודה מעבר לכסף העכשווי, ולא להיסחף לכל מה שמדברים סביבה.
לפעמים יש עדיין שלבים שמחליטים להתפשר על המחיר בשביל שבעתיד נוכל לקחת את המחיר המלא המגיע לנו. מי שעושה את זה חשוב שתזכור שזה רק זמנית, וזה בעצם ה'לערען געלט' [דמי לימוד] שלה - העבודה הזו תיתן לי ניסיון, תוסיף שורה מרשימה בקו"ח, שפשוף, תיק עבודות, מיומנות עבודה מהירה [וגם כסף נזיל בצידה] ומפה אני רק אתקדם.

לעומת זאת אחרת מחליטה שעכשיו חשוב לה משהו אחר, או שהעבודה שלה כמו שהיא עכשיו שווה הרבה יותר - ואז היא אומרת מחיר מסוים [ואם יש לה ידע במכירות היא תערוך שיחת מכירה איכותית ומשכנעת] והלקוח יחליט אם הוא לוקח או לו. וזה זכותה וכבודה.

ההסתייגות היחידה שיש לי היא כשאומרים למישהי שהרבה פעמים היא בשלבי התחלה ממש או שהיא לא מוצאת עבודה
'תקחי יקר'
'אל תתני שישברו את השוק'
'אל תתפשרי'
הם רוצים לסייע ולעשות הרגשה טובה, אבל בתכלס הם לא אלו שיפרנסו את אותה אחת עד שהיא תמצא את מי שמסכימה לשלם לה על ההתחלה כך וכך... [והם גם לא יביאו אותה למצב של וותק, ניסיון ומקצועיות בתחום]

וטיפ בתכלס [לשיקול דעתך כמובן ;) ] אולי תכתבי להם שזה תלוי אם בתלוש או בקבלה.
אם תלוש -X
ואם קבלה - אז את מחשבת את עלויות ביטו"ל [או תשלומים אחרים שיש לך] ולכן יש לך תוספת של 6% שזה שווה - Y

הרבה הצלחה!!

תודה רבה על התשובה המפורטת! עזרת לי מאודדד!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה